Gençlikten beri içimde bastırdığım vicdansızlık var içimde.
31 yaşındayım.
Ben naparsam yapayım değeri alamadım sevdiğim insanlardan. Aile olsun arkadaşlık olsun.. Gençlikten beri. Aslında 19 yaşımdan sonra oldu liseyi bitirdikten sonra. sebebini bilmiyorum.
Fedakarlık yaptım, anlayış gösterdim, istediğim gibi sevilmek istedim, fakat aldığım şey çer çöptü..
Aşk ilişkileri konusunda da erkekler beni sevmediler o kadar zaten sebebini hiç bi zaman anlayamadım. Aşk işlerinde hep çuvalladım. Neyse.
Hayvanlara küçük çocuklara karşı çok merhametliyim bu beni durduran şey bu aslında.
Bi kedi sevdiğim zaman bütün öfkem diniyor.
Ama bu bana bütün gün yetmiyor.
Ben istemiyorum bi insanı mutlu edip karşılığında çöp almak. Na. h alırmış gibi.
Bi gün verdiğim değerin karşılığını görürüm umuduyla yaşamak istemiyorum. Bıktım artık.
Değer vermiyorum, bu sefer de suratıma bile bakmıyolar. Beni suçluyorlar. Ulan ben naptım?
Ben napıcam 😔 kötülüğe nerden başlanır da bu umut biter?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sadece kendini sev yeter kimseye sevdirmeye calisma
O zaman da suratıma bile bakmıyorlar. ya da sert davranıyolar.
Merak etme biri cikacak
ben başladım 30 sene sonra da olsa. tavsiye ederim.
Peki ne yaptın?
valla ne yapmadım ki. çok şey. eskiden insanları kırmayayım falan derdim. şmdi a... s. çıyorum umrumda değil. kimseyi takmıyorum. düşündüğümü anında söylüyorum. ve kimseye acımıyorum.
Peki olan filan yapıyo musun?
Yanlış yazdım pardon.
Plan*
plan yapmıyrum. içimden ne geirse öyle yapıyorum. kim ne düşünür derse desin valla
Bu da senin yöntemin galiba :D
Ben de plan yapmak istiyorum. Sinsi olmak.
Ama nerden başlicam nasıl kendini masum göstererek yapılır bilmiyorum sbdnndn
Entrika dizisi izlemek lazım :(hdhd
diziye falan gerek yok. en etkilisi senin kendi düşüncelerinin olması.
belli bir hedef varsa onun üstünde yoğınlaş. sonuçta ne istediğini en iyi sen biliyorsun. var mı aklında bişiler
Aslında ufak bişey var.
Benim ona sarktığımı erkek arkadaşlarına söyleyip havalara giren biri vardı o aklıma geldi. Acaba safa yatıp ilgi gösterip sonra napsam? Kendini playboy zanneden bi tip zekası düşük
Ailemden başlamak istemiyorum şu an.
Sarkmamıştım
bu yapılabilir. ama gizli ve hızlı yap sonra adın çıkmasın onunla.
Ne canını acıtır onun sence. Tanımıyorsun ama.. Ne bileyim.. Kafam basmadı
ne bileyim. anlat biraz detaylı
Biraz özgüvensiz pasif agresif
Ama havalarda
Yüz verirsen kendini playboy sanıp seni yok sayıyo başkasıyla kıskandırmaya çalışıyor pas vermiyor
Ciddi ilişkisi olmadı muhtemelen.
Bi kız var sürekli onunla takılıyor gerisini mesajla yaziyim bari
olur
Yani kime ne yapmak istediğinle alakalı bir intikam planı düşünüp adım adım planlayabilirsin her şeyi. Öncelikle kendine sorman gereken kime karşı kötü olmak istiyorsun. Hakedenlere mi herkese mi?
Hak edenlere.
Zaten herkes bi süre sonra hak ediyor
Hakedenlereyle canım gözüküp sonrasında onlar da seni canım gördükten sonra beklenmedik bir yerde vurman gerekir. Bu arada herkes bir süre sonra hak etmez ama yinede sen bilirsin :)
Bu taktiği yaziyim bi kenara.
Yaptıkça gelişir herhalde bsjandnbd
Bilmiyorum, çok soğudum herkesten. He ben melek miyim hayır ama gerçekten iyi biriyim ya. Ve yok alamıyorsam değer demekki benim gibi insanlar çok az hatta nesilleri tükendi sayılır.
Yok işte olmuyo napiyim bende kötü olucam. Bundan anlıyorlar. Canları acı çekmek istiyor.
Seni anlayabiliyorum bende komple bir inzivaya çekildim. Ne yeni biriyle tanışıyorum , ne bir ilişki arıyorum , ne farklı bir şey :) Böylece kimseye kötü anlamda zarar verip ahını almamış oluyorum. Hemde kendimle baş başa iyiyim bunu da yaz kenara bu da güzel. Başlarda sıkıyor ama sonrasında insan istemiyorsun 😂
🤣🤣Yazdım
Anladığın için iyi ki varsın.. Yokum gibi hissediyorum, bu koyuyor bana. Aslında Allah a sığınmakta güzel düşününce..
Yardım ediyor gibi geliyor ama sonra kendi yanılsaman olduğunu anlıyorsun.
İşe yaradıysa ne mutlu bana :)
❤️❤️
kendine değer ver önce
Veriyorum. O zaman da sert çıkıyorlar çok garip diil mi?
çıksınlar
Niye çıkuyolar ama? Ben insan gibi arkadaş olmak istiyorum.
Ortadoğu böyle kadına kendisi olmadan hakkı vermez
ben sana öğreteyim kötü olmayı