Üniversiteye gitmek hiç istemiyorum canım çok acıyor nolur yardım edin?

22 yaşındayım üniversiteye gitmeme 5 gün felan kaldı ama hiç gidesim yok ailemden ayrilcak olmam düşüncesi beni deli ediyor ve günler azaldıkça dahada çok üzülüyorum her gece ağlıyorum ve strese giriyorum yarın valizi hazirlamaya baslicam ama hazırlanmak bile beni çok kötü yapıyor içimde hiç istek yok ailemi çok özlüyorum çok seviyorum her gidişimde zorlaniyorum çünkü il dışı. Ve uzak hep gelemiyorum. Zaten üniversitedede yalnızım sınıftan hiç arkadasim yok resmen dislandim eziyet gibi geliyor bana okumak sınıfta yalnız kalmak tenefüste yalnızca sınıfta oturmak o gruplasmis arkadaşlıkları oturduğun yerden izlemek o kadar koyuyor ve o kadar canımı yakiyorki anlatamam geçen sene tuvalet köşelerinde yere çöküp sessiz çığlıklarla agladigimi hatırlıyorum ve tekrar bunları yasicam diye çok korkuyorum çekiniyorum sınıftaki insanlar o kadar kötü kalpli egoist dusuncesiz havaliki mideniz bulanır önceden iki arkadaşım vardı ama sonra sattılar şimdi ise yapayalnizim iki senem kaldı nasıl geçecek bu iki sene bu sınıfla hem aile hasreti hem koskoca üniversitede yalnızlık.. aah ah. Artık ağlaya ağlaya bir hal oldum nolur beni anlayın tavsiye verin. Artık siniftakilerle konuşmaya çekinir oldum napicam ben şimdi nasıl gitcem tekrar o şehre nasıl. Zaten ailemi çok ozlicem. İçim yaniyor ya daha fazla yazmaya devam edemiyorum aslında anlatacak o kadar çok şey varki.. ama artık gücümun yetmediğini hissediyorum. Benden bu kadar arkadaşlar. Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. şimdiden teşekkur ederim hayırlı geceler..

Üniversiteye gitmek hiç istemiyorum canım çok acıyor nolur yardım edin?