22 yaşındayım üniversiteye gitmeme 5 gün felan kaldı ama hiç gidesim yok ailemden ayrilcak olmam düşüncesi beni deli ediyor ve günler azaldıkça dahada çok üzülüyorum her gece ağlıyorum ve strese giriyorum yarın valizi hazirlamaya baslicam ama hazırlanmak bile beni çok kötü yapıyor içimde hiç istek yok ailemi çok özlüyorum çok seviyorum her gidişimde zorlaniyorum çünkü il dışı. Ve uzak hep gelemiyorum. Zaten üniversitedede yalnızım sınıftan hiç arkadasim yok resmen dislandim eziyet gibi geliyor bana okumak sınıfta yalnız kalmak tenefüste yalnızca sınıfta oturmak o gruplasmis arkadaşlıkları oturduğun yerden izlemek o kadar koyuyor ve o kadar canımı yakiyorki anlatamam geçen sene tuvalet köşelerinde yere çöküp sessiz çığlıklarla agladigimi hatırlıyorum ve tekrar bunları yasicam diye çok korkuyorum çekiniyorum sınıftaki insanlar o kadar kötü kalpli egoist dusuncesiz havaliki mideniz bulanır önceden iki arkadaşım vardı ama sonra sattılar şimdi ise yapayalnizim iki senem kaldı nasıl geçecek bu iki sene bu sınıfla hem aile hasreti hem koskoca üniversitede yalnızlık.. aah ah. Artık ağlaya ağlaya bir hal oldum nolur beni anlayın tavsiye verin. Artık siniftakilerle konuşmaya çekinir oldum napicam ben şimdi nasıl gitcem tekrar o şehre nasıl. Zaten ailemi çok ozlicem. İçim yaniyor ya daha fazla yazmaya devam edemiyorum aslında anlatacak o kadar çok şey varki.. ama artık gücümun yetmediğini hissediyorum. Benden bu kadar arkadaşlar. Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. şimdiden teşekkur ederim hayırlı geceler..
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzucum niye gözünde bu kadar korkunç görüyorsun bu okulu, ailene bağlı olabilirsin ama senin için uzaklaşmak büyümek için çok güzel bir şans şehir dışında okumak. Kendini arkadaş edinmemek için zorlama, kafa dengi birilerini bulacağına eminim. Onlarla birlikte planlar yapıp eğlenmeyi düşün, birlikte parkta eğlendiğizi.. Ben halâ üniversiteden bir arkadaşımla samimiyetimi sürdürüyorum ve iyi ki onunla tanışmışım diyorum. Korkularını kendin yaratıyorsun:) Zaten çok hızlı geçiyor zaman kendine zehir etme bugünleri sonra keşke tadını çıkarsaydım deyip pişman olursun:)
04 Yorumla
Soran+1 yılYorumun bende uzun zaman sonra tebessüm ettirdi öncelikle teşekkür ederim🙏 dediklerini yapmaya çalışacağım umarım güzel bir şekilde atlatirim üniversite günlerimi
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm, acısıyla tatlısıyla geçiyor günlerimiz. Sen yine de her zaman en iyi ihtimali düşün, düşün ki öyle olsun:)
Soran+1 yılDoğru:) belkide iyi olmamız için iyi düşünmemiz gerek evrene iyi enerji göndermek gerek:) denemekte fayda var, umarım seninde hep güzel günlerin ol tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılHii teşekkür ederim, tanımıyorum ama güzel dileğin için kocaman öpüyorumm 💖
En İyi Cevaplar
Tuvalete çöküp neden ağlıyorsun ya onlar kim? Onlar egoluysa sen daha da fazla ol. Senle dalga geçiyorlarsa sen daha da fazla geç. eziklik yapma kızım manyak misin insanları gözünde buyutmussun bir b*k değiller aslında
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle birisi değildim eskiden. Öyle insanlar ciktiki karşıma artık öz guvenimden oldum, aslında o kadar haklisinki
Soran+1 yılOkul dışında arkadaşlarım var fakat okulda büyük bir zaman geçiyor ya o yüzden orada olmamasida kötü oluyor tabi. Üzgün geçiyor hep vakitler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadas ortamindakilar seni secmesin, seni sectiklerin ile adim at ve arkadas ol
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam:) umarım gerçek iyi kalpli arkadaşlarım olur, sağol tavsiyen için🙏
+1 yılGitmek zorunda değilsin zaten
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı. ben 2 kez uni terk yaptim hala yasiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat dısarda güzel ben de geçen sene öyle diyofum
00 Yorumla
+1 yılBuna alışmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılKötüye alışmak..
Zirla kezban
07 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah sende böyle konularda zirlarsin hemde öyle bir zirlaki aklına ben geleyim. Sizin gibiler yüzünden dünya kötüye gidiyor zaten saygısız vicdansız
Soran+1 yılSen fena acılar çekmişsin belkide hala cekiyosun o yüzden başkalarının sorunlarindan beslenmeye calisiyosun Net. Yazık sana
Soran+1 yılSenin gibi seviyesiz bu dünyada gereksiz bir ergenin tekiyle tartismayacagim hadi eyv
+1 yıloyy kıyamam ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar