Merhaba,
Öncelikle hayırlı geceler diliyorum, Benim babamın iş yerinden bir arkadaşı var ailece görüşürüz evli bir kızı var Alanya'da, Bizim de Alanya'da yazlığımız olduğu için geçen sefer geldiklerinde yazlığın terasında oturduk, tabii bu aile ile hep bir araya geldiğimizde nedendir bilemiyorum, normal bir misafir gibi değil sadece rakı içecek mangal yapacak bu şekilde bir misafir olarak geliyorlar.
Cumartesi günü yine misafir olarak gelecekler Ama tabii rakı içecekler mangal yapacaklar falan, Ben de aynı zamanda doğuştan bedensel engelliyim yani terası tek başıma inip çıkmam imkansız, durum böyle olunca ben alkol bulunan sofrada oturmak istemiyorum bunu aslında ailem de biliyor ama kendim inemediğim için mecburen onların içinde oturmak zorunda kalıyorum. Aynı zamanda da genelde bu gelen kişiler akşam namazı vaktinde geliyorlar haliyle aşağı inemediğim için namazımı geçen sefer kılamadım, ancak bu sefer vaktinde kılmak istiyorum Bu konuda bana nasıl bir tavsiyede bulunursunuz?
Bu durumu anneme söyledim yardımcı olurum namazını kılarsın dedi, ancak gerçekten bu durum hiç hoşuma gitmiyor.

14 Eylül 2022 Çarşamba Saat 23.39
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer