esim Ben vea cocu ile ilgilencegine sürekli arkadaslarin evine gidip alkol iciyor Haftada 4 kere falan en az sabah kadar iciolar Ben vea cocumuza gelirsek yorgunum hic halim Yook is alkole gelirse bi anda enerji geliyor kendisine
Bizle ilgilenmiyor biyere gitsek yorgunum Diyor hayatan bikmis
türkcem iyi degil kb
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tam takılmalık adam cok sevdim kocanı Esrar da iciyomu
Evt
vursana gözüne bir yumruk sarhoş gelince çekyat çarpttı dersin sabah
Tabi Oda beni döver sonra
hiç işi bilmiyorsun odanın ışığını kapat öyle vur Allah çarptı işte dersin
Nasıl evleniyorsunuz böyle tiplerle evlenmeden önce farklı mıydı sanki
Anlamıyorum sizi hiç kimse ilgilenmiyor diyorsun sende ondan uzak dur ama asla baskasiyla yazişma yani illa niye bir erkek sevgisine ihtiyaç duruyorsunuz ki boş ver çocuklarina yoğunlaş
Yok Niye yazismim Ben ilgisizlik sevmiyorum
Çalışmıyor da sanırım eşin.
Cok rhat caliscam Diyor calismiyor picc tam
Yani böyle biri değildi diyeceksin muhtamel ama evlendin hadi hata diyelim çocuk neden yaptın böyle birinden be arkadaşım.
Bilemedim ki 10 sene gecti
Batircak beni Pislik calisanlar calisiyor o gitmio basinda durmio tam hayvannn
Yaşın kaç arkadaşım? Siteye göre 24 olsan en fazla 14 yaşında mı evlendin ve 10 yıldır bunu böyle çekiyor musun sen?
Yani Evet Aynen öyle cekiyorum kac senedir
Yani buna diyecek pek bir şey yok ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin derler ya seninki de öyle. Ama bu kadar zamanda öğrenmiş de olman gerek karşındaki insandan hayır yoksa sana sende kendi hayatını buna göre kurgulayıp yaşamalı beklentilerini düşürmelisinç.
Isin zor valla adam bitmis
Evet Ben ztn evli degilim
De
Gercekten evlenmedi
Benle sadece
Imam vardi
Bende sürekli Baska erkeklerle yazisiyorum
Artik bos icim
Ilgisizlikten hic bir erkek ilgisi Bana yetmio artik
o zaman katlanma senle ilgilenecek mutlu edecek sana yetecek erkekle ol samimi ve sıcak bir kadına benziyorsun her erkek seningibis8ni ister zaten sende baska erkek istedigin belli ilgi duydugundan
Kocama
Da dedim
Ben ona yalan konusmiom ayrilalim dedim Artik yapamiyorum baskasina gitcem dedim sadece bagirdi cagirdi Inananmiyor ztn ailemde kaliyorum gitsin rhat biraksin beni Artik
Zaten resmi nikah yok gitsene bisey diyemez yani rahat ol mesela sen bana geleceksin ben seni vermem ona zaten sana sahip çıkmıyor bitmiş o is sende kadınsın her yönden sen mutlu edilmeyi hakesiyorsun
E Tabi öyle yani ztn ailemdeyim Artik karismasin
Iyi yapmışsın simde bence sen ozgur bir kadınsın istediğini yapmakta özgürsün keske seni tanisam belki gorusurduk
Gonlun boşsa istersen buluşuruz guzel şeyler yasarizb
Tesekürler Benim Şu an icin kriterlerim cok yükseklerde Bidaha Ayni hataya düsmem 😂
Anlık 8stersen evlilik degil bi kaçamak
Ben cinselik ztn aramiyorum
Onsuzda3olmaz ama köküne kadar en diplerinde mutlu olman lazim
Aynı ben 😅
Ne güzrl
Saol
Çünkü bağımlı.