Kızlar Bir Adım Öne 30 yaş sıfırdan hayata başlamak için çok mu geç? (Sayfa 2) Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor 30 yaş sıfırdan hayata başlamak için çok mu geç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11b cevap paylaştı. Geç sayılmaz 0 0 Yorumla
changemypast Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 456 cevap paylaştı. Hayır geç değil 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,1b cevap paylaştı. asla değil 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet çok geç bencede 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yani 0 6 Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl Ne yani? Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Geçmiş oluyor Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl Neden? Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Yaş artık geçmiş eskisi kadar güçlü ve enerjik olunmaz keza bakış açısı dışarıdan Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl Evet bakış açısı 17 yaşında bir bireyden daha olgundur, daha doğru karar alır? Hala cümleniz anlamsız. Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Neyse birader fikir bu ne aldıysan artık Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 24,5b cevap paylaştı. Geç bir yaş değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Geç sayılmaz
Hayır geç değil
Değil
Kesinlikle geç değil.
neden geç olsun ki
Hiçbir şey geç değildir bu hayatta
tam da sirasi.
En sağlıklı kararları verebileceğin yaşlar bence.
asla değil
Evet çok geç bencede
Yani
Ne yani?
Geçmiş oluyor
Neden?
Yaş artık geçmiş eskisi kadar güçlü ve enerjik olunmaz keza bakış açısı dışarıdan
Evet bakış açısı 17 yaşında bir bireyden daha olgundur, daha doğru karar alır? Hala cümleniz anlamsız.
Neyse birader fikir bu ne aldıysan artık
Yessss
Geç bir yaş değil
Değil tabi
Hayır değil
cokkkk
Asla geç değil...