Herkes için özlenilen şeyler farklılık gösterir.
Ya sizin için...

Herkes için özlenilen şeyler farklılık gösterir.
Ya sizin için...
Doğallığı saflığı insanların düşündüklerini rahat rahat söylemesini özledim.
Karşımdaki acaba şöyle dermi böyle düşünür mü acaba beni yanlış anlar mı?
Diye düşünmekten gerçekten çok sıkıldım.
Biz neden böyle olduk.
Ne zaman böyle olduk.
Çocukluğumu , çok rahat bir çocukluk yaşadım. Allah annem ve babamdan razı olsun. Anahtarımı bıraka bildiğim , evlerinde yemek yiyebildiğim komşularımı özledim. Ekmek arabası gelir gelmez sıcak ekmek arasına bakkaldan alıp koyduğum tenekedeki o güzel peynir tadını özledim. Mahalle arasındaki maçları o maçlar bitmeyince anne 5 dakka daha demeyi özledim. Her pazar gecesi yapılan banyolardan sonra Bizimkiler dizisi eşliğinde kakaolu içtiğim o sütü özledim. Mahallenin kızına bakmanın ayıp olduğundan. Gizliden gizliye sevmeyi özledim. İnsanlarrın daha doğal ve samimi olduğu o mahalleyi özledim. Saygılar İyi geceler
Aglattin beni be abim bende oyle ayni yillarin cocuguyum bende su arabalari gelir buyuk cam sisede arkalarindan kosardim bakkallardaki leblebi tozu cok severdim kucuk cikolata lar olurdu kasigi bayilirdim pembe diziler komsuluklar kirmizi koruklu otobusler takunyali ayakkabim pazar banyosu neleri ozlemedim sende cok guzel yorumlamissin kardesimizin sorusunu tesekkur ler
😔😔😔😔
Cok tesekkur ederim selam bendende..👍👏🏼
Bana göre 90'lı yılların çocuğu olmak bir ayrıcalıktır.
Dostluğu, komşuluğu, ahde vefayı öğrendiğim dönemdir.😌
@Hayat-Güneşi Aynen öğle ayrıcalıklı şanslı nesilleriz. Eig değerlendirmeniz içinde çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum
Hak edene hakkını vermek gerekir.
Rica ederim.
Samimi görüşünüz için ben teşekkür ederim
@Hayat-Güneşi Rica ederim. Saygılar İyi geceler
Çocukluğum dışında özlediğim hiçbir şey yok. O masum günlere dönebilmek, o yaşlarda kalmak isterdim.
Cevap
16Cevap
Özlediğim bir şey yok
ben huzuru özledim.. ne olacağını düşünmeden uzaklaşmayı her şeyden ve yarını düşünmeden yaşamayı
bu gerçekten güzeldi keşke yine olsa..
İnsanların daha müşfik ve daha kanaatkâr oldukları o eski güzel günleri özledim... 😊
Pek çok şeyi özledim assında en çokta insanlara olan güvenimi
Ara-sıra çocukluğumu ve o dönemin saflığını özlerim.
Özlediğim birşeyler var ama yapabileceğim bişey yok.
Bir arkadaşımı çok özledim iki kelime bile edemiyoruz bu sene hiçbir sınıfımız aynı değil🤐
Çocukluğumu oyun oynadığım çamurla kap kacak yaptığın zamanları...
Cipslerden çıkan pokemon tasolarını 😔🫤
O güzel kokusunu özledim.
Kendimi, en çok kendimi
Eskileri çok özledim.
Özel birisi olmasını günaydın demeyi vs
1990 yıllarını özledim
Yaşamadıkları mi özledim 😊
Aşkı sevgili bulmayı özledim 😭
Beşiktaş'ı, balık tutmayı ve yağmuru çok özledim.
İnsanlığı özledim
Lise çağlarım
Herşeyi
Mutluluğu
Mutlu olmayı özledim
yatagimi
Hiç birseyi
Gençliğimi
Yarimi özledim sjjs
80 leri :D :D
Annemi babami
Eskileri