Diğer Neyi özledinizzzz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Bidaha 3 lt almıcam bitiremiyom (konudan alakasız) 😂😂 Güncellemeler1 yıl 🤞😀💖💞💞 Neyi özledinizzzz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
yamahar6manrider Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Şu pepsinin limonlusu vardı bulamiyom özledim baya iskenderle falan üff 0 0 Yorumla
candice10 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 855 cevap paylaştı. Hiç alma bence sende boykot et 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yoo alcammm hatta 100 tane alcam Yorumla candice10 1 yıl İyi al Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Memleketimi özledim. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ayy bende Yorumla
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 336 cevap paylaştı. Bunların asiti mi azaldı ne 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok ya iyi Yorumla budahaneki 1 yıl O zaman yarasın Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 873 cevap paylaştı. Anladıkta el ne alaka 0 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. benim yüz göz olma 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 3 lt ne lan araba deposu mu bub 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. O eller ne kadar güzelmiş. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Bunla pide ne iyi gider. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bi gün inş pideye de param yeter Yorumla Soran 1 yıl Ama pideyle ayran tercihim Yorumla Soran 1 yıl Kolayla kek pasta vs Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. 3 litresi mi çıkmış bunun😀 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hep vardı ki Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Ben hep 1.5 litresini aldığım için fark etmedim o zaman Yorumla Soran 1 yıl Bizim eve yetmez 1.5 ne Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl 1.5 u ben kendim içiyorum tek başıma bu arada Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl ojelerin kavlamış 😒 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Şu an icin önemli degil merakettimmişte 1 yıl zaten kolaları en ideal kutu olarak almak öyle alınmazsa 1 lt ideal yoksa hemen asidi kaçan ve şerbete dönen tek şey Soran 1 yıl Haklısın ama ev kalabalık 😄 normalde herkes icerdi ama bugün moraller kötüydü icen olmadı merakettimmişte 1 yıl boşa mı para verdik diye zorlasaydın 😂
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Zıkkım iç 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Nie :( Yorumla OpınHaymır 1 yıl Babalarının kucağında başı kopuk bebekler var halen. Yorumla Soran 1 yıl Beni hic alakadar etmez🤣😂 Yorumla OpınHaymır 1 yıl O yüzden zıkkım iç, alâkadar etmeyenin yakınını yaşa. Yorumla Soran 1 yıl Sen kendi ülkenin haline bak sonra baskasını düsün devlet ihracatını kessin o zaman aqqq tabiki ölenlere bende üzülüyorum ama konu o degil Yorumla OpınHaymır 1 yıl Herkes kendi bacağından asılır, devletin de canı cehenneme bunu bahane edenlerin de canı cehenneme. Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kolayı şu an 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 564 cevap paylaştı. yazık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şu pepsinin limonlusu vardı bulamiyom özledim baya iskenderle falan üff
Hiç alma bence sende boykot et
Yoo alcammm hatta 100 tane alcam
İyi al
Memleketimi özledim.
Ayy bende
Bunların asiti mi azaldı ne
Yok ya iyi
O zaman yarasın
Anladıkta el ne alaka
benim yüz göz olma
Bir şişe viskiyoe biter
3 lt ne lan araba deposu mu bub
Güzel olmuş yakışmış kırmızı 🥰
O eller ne kadar güzelmiş.
Bunla pide ne iyi gider.
Bi gün inş pideye de param yeter
Ama pideyle ayran tercihim
Kolayla kek pasta vs
3 litresi mi çıkmış bunun😀
Hep vardı ki
Ben hep 1.5 litresini aldığım için fark etmedim o zaman
Bizim eve yetmez 1.5 ne
1.5 u ben kendim içiyorum tek başıma bu arada
ojelerin kavlamış 😒
Şu an icin önemli degil
zaten kolaları en ideal kutu olarak almak öyle alınmazsa 1 lt ideal yoksa hemen asidi kaçan ve şerbete dönen tek şey
Haklısın ama ev kalabalık 😄 normalde herkes icerdi ama bugün moraller kötüydü icen olmadı
boşa mı para verdik diye zorlasaydın 😂
Zıkkım iç
Nie :(
Babalarının kucağında başı kopuk bebekler var halen.
Beni hic alakadar etmez🤣😂
O yüzden zıkkım iç, alâkadar etmeyenin yakınını yaşa.
Sen kendi ülkenin haline bak sonra baskasını düsün devlet ihracatını kessin o zaman aqqq tabiki ölenlere bende üzülüyorum ama konu o degil
Herkes kendi bacağından asılır, devletin de canı cehenneme bunu bahane edenlerin de canı cehenneme.
Buz parmak
Kolayı şu an
yazık
Sanalda şey yapmayı😂😂
seni
Sie