Ben "ebe değilim" dediğimiz ve saklambaç oynadığımız zamanları özledim. Neredesin çocukluğum? Kokunu alsam da peşine düşsem bende..

Duyguların sesi olmaz derlerken kokusunu alma şoku
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben "ebe değilim" dediğimiz ve saklambaç oynadığımız zamanları özledim. Neredesin çocukluğum? Kokunu alsam da peşine düşsem bende..

Duyguların sesi olmaz derlerken kokusunu alma şoku
Sevdiğim adamı özledim kuzum beni yalnız bırakmayan üstüme titreyen benim gözümden yaş gelse onunda gözü dolan adamı özledim ama yok sanırım artık
🥺 bir kalp daha kırıldı..
Ne yapalım canı sağolsun 🤷
Kömür kokan sokakları, yalın ayak mutlu insanları, iki çeşit konulan kahvaltı kavgalarını, yırtık süeterimi, şiirlerimi, umutla bakan gözlerimi..
Ama en çokta dudaklarından samimiyet dökülen sıcacık insanları özledim.
Özlemin kokusunu aldım okurken.. bir gün kavuşacağız inşAllah hepsine
İnşallah.
Eski eski eski her an gözümün önünden hayat geçiyor diyorumki sonumuz toprak zamanlar çok hızlı geçiyor al 1 saniye gibi akşam oldu ben bu mesajı yazarken bile zaman geçiyor ne yapacaz bilmiyorum...
bir dakika sonrasını geri getiremiyoruz
ne demek 🍃
Anneannem ve dedemi… onlar benim çocukluğumdu çünkü… onlar gidince git gide çocukluğumu yitirir oldum…Yaşlı duası almak bir ayrıcalıktır onların kıymetini bilmek önemli
rica ederim 🍃
Cevap
6Cevap
Bende çocukluğumu özledim ya. Sobalı evimiz vardı sokaklarda oynuyordum akşama kadar , karınca eziyordum bir de caniler gibi 🥺 , çamurla da çok oynardım pasta yapardım taşları otları da süs koyardım , bayramlarda dolgu topuk ayakkabılarımı giyip kapı kapı gezerdim 🥹😅. Ahh ahhh
Çok şeyi desem.. En çok sevilmeyi ve yeniden sevebilmeyi. Akşam olsun da basbasa kalalım diyebilmeyi. Hayaller kurabilmeyi çocukça.. Ve güvenebilmeyi
Dedemi ve ninemi özledim onlarla geçirdiğim çocukluğumu o huzuru özledim.
🥺🫂
iPhone 2-5 arası daimi Subway Surfers, Jetpack Joyride ve Temple Run oynadığımız günleri özledim.
Ben de çocukluğumu özledim. İnsan büyüyünce dertler de büyüyor
Ben en çok masum olan beni özlüyorum sanırım.
Eskileri çok fazla özledim. Dünyanın böyle bir yer olduğunu idrak edemediğim, kafamda kurduğum kısmını.
🥺 çocukluk hayalimizin hayat olmadığını kavramak.. çok zor be
Ben Heyecanlanmayı özledim. Derinden gülmeyi ve taze hisleri.
🥹 kalbini pırpır ettiren haberler, olaylar kişiler yağmur olup pıt pıt diye yağsın inşAllah üstüne
amacıma ulaştım demek kii 🥳🎨
Şu an askerlik zamanlarımı özledim kış ayında ayrı güzel anılarım aklıma geldi bu gece
Bir etiket gelir sanmıştım
Çocukluğumu özledim…
Tam anlamıyla bir huzuru
16 yaşımı özledim. Her şeye rağmen çok mutluydum.
Annemi.
Kokusunu
Dedemi
her seyi ozledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?