Saçma sapan bi ilişkiden çıktım bahtım kapandı beddua falan mı etti acaba? Gerçi hiçbir hakkı yok ama..

2 sene oldu ya bir hafta oluyor ya da 1 ay bi türlü dikişi tutturamıyorum ya ben sıkılıyorum ya da onu mutlu edemiyorum. hani normalde tipsiz biri değilim en azından öyle sölüyolar=) matematik olmpyatlarnda derecem var falan zeki de sayılırım e bi de spor akademisi okuyorum basketçiyim aynı zamanda. sanırım beklenti çok yüksek oluyo=) ama yok arkadaş ben öyle onla yatıyım bunla kalkym öyle birisi değilimki çıkmadı bi tane adam gibi bi hatun şöle olduğumuz gibi kabul edecek... bi tanesi basketime karışır bi tanesi batak oynamama karışır. bu nedir ya neysek o yuz aga boş adam değiliz ki sosyal bi çevremiz var sen geldin diye herşeyi bırakıcak değilim. lanet gitsin ya =)
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar herkes ah almış olabilirsin diyor. fakat beni aldatan oydu yani önceki ilişkimde ah alınacak bi durumum yok gelip geçen kızlarda zaten ah edicek kızlar değildi. ben sadece kaderime yanıyorum. olay bu.. hani 3 yıllık bi ilşkm vardı yüzüğü aldım aldattğnı öğrendim öyle diyim ben size...
Saçma sapan bi ilişkiden çıktım bahtım kapandı beddua falan mı etti acaba? Gerçi hiçbir hakkı yok ama..