Aile & Toplum Adım adım kışa yaklaşıyoruz kış mevsimini seviyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Dünden itibaren yaz gelsin demeye başladım 🥺😒 Güncellemeler+1 yıl Offf bu. Ne soğuk donuyorummmmm😭🥶 Adım adım kışa yaklaşıyoruz kış mevsimini seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Kış mevsimi seviyorum 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Daha ilk günden boğazım ağrıyor sonbahar beni böyle mi karşılayacaktın😢 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben şu an bile vantilatör karşında uzanıyorum hala sıcak 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Soğukları sevmiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende😏 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Sevmiyorum 1 0 Yorumla
sedomania1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kış en sevdiğim mevsim. yazcılar ağlasın :) 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Sevmiyorum donuyorum hava çok soğuk zaten 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Nefret ediyorum 1 0 Yorumla
Prosoonkz Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Kiş zor ya hele fakkrsen 😒 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Köpeğiyim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kış mevsimi seviyorum
Daha ilk günden boğazım ağrıyor sonbahar beni böyle mi karşılayacaktın😢
Ben şu an bile vantilatör karşında uzanıyorum hala sıcak
Soğukları sevmiyorum
Bende😏
Tatile zaman bulamayan biri olarak kışı bekliyorum.
Kışıda severim kış gelsin
Sevmiyorum
son soruma bakarmısın
Sonbaharı severim
kış en sevdiğim mevsim. yazcılar ağlasın :)
Sevmiyorum donuyorum hava çok soğuk zaten
Çok seviyorum 😍
Nefret ediyorum
Severim. Kışın da ayrı güzelligi var.
Kiş zor ya hele fakkrsen 😒
Köpeğiyim
Kış gelmesin
Yani yazdan iyidir..
Sevmiyorum
Kışı soğuğu sevmiyorum 😥
Sevdiğim söylenemez
Evet seviyorum