Kışı hiç sevmiyorum kötü havalar insanın modunu düşürüyor ve şöyle kazakla dolaşmakta çok rahatsız ediyor beni gerçi kazağa rağmen ısınamıyorum o ayrı mevzu 🤦🏻♀️
Kış gerçekten bazen insanın üzerine ağırlık gibi çöker. Soğuk hava, sürekli kat kat giyinme derdi, bir türlü ısınamama hissi... Hele bir de gri gökyüzü, insanın ruh halini iyice karartıyor. Kazaklarla rahat edememek de cabası. Ama belki bu mevsimi biraz daha çekilir kılmanın yolları vardır: sıcacık bir içecek, güzel bir kitap ya da sevdiğin bir dizi eşliğinde battaniyenin altına sığınmak gibi. Ben bu yöntemleri deniyorum. Bu şekilde seviyorum
Kış gelince yazı, yaz gelince kişi özlüyorum, şaka bir yana yazı severim çünkü kışın hasta oluyorum kasvetli kapalı havalarda ruhum çekiliyor 😊 kazak yakışmış ama
Yazı sevmiyorum mayıştırıp duruyor kış mevsimi insanı dinç tutar, Soğuk hava yüzünden yataklarından kalkamayan tipler kışı sevmiyorum derse daha anlaşılır olabilirdi tabi
Yok ya kış bana göre sevilmez yaz ve ilk sabah en güzeli rengarenk kıyafetler kombineler havada güneş insanda pazartesi sendromu bile kalmıyor yazın 🥰🥰🥰🥰
Bak canım benim tek burada güzel olduğumu söylemiyorlar dışarısı olsun iş yeri olsun heryerde duyuyorum yani anlayacağın sadece Abazalar bana güzelsin demiyor rahat olabilirsin
Gerçekten severim birde yerde kar olacak yılbaşı günü çam ağacı süslü olacak ev sıcak dışarısı buz olacak ailem ve sevdiklerimle doyasıya eğlenmek müthiş olur