Kişilik & Karakter Kış mevsimini sever misiniz? arisboslukta Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 En nefret ettigim mevsim olabilir ama karlarda olusan pariltilar çok hoss Kış mevsimini sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 156,7b cevap paylaştı. Son bahar ve ilk bahar severim. yaz kış sevmem. 0 1 Yorumla arisboslukta 11 ay bende oyle
şüşübalımm Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Yazın kışı seviyorum kışın yazı seviyorum ama özümde ikisini de sevmiyorum bahar insanıyım 0 1 Yorumla arisboslukta 11 ay aynen oylee Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 24 , eic 78% 11 ay Yaz gelince yazı sevmem kış gelince de kışı sevmem en iyisi her zaman Sonbahar ve İlkbahar 0 0 Yorumla
u Alessapl Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% 11 ay Kış ayını sevenin sorunları vardır 0 1 Yorumla arisboslukta 11 ay kessinlikle Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 31 , eic 47% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Allah biliyor sevmiyorum. 🥶 0 0 Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Kar yağmasını sadece 0 1 Yorumla arisboslukta 11 ay Kış bu oluyor iste hahajajak Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır hiç sevmiyorum 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 80% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı. Evet 👍🏽 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Son bahar ve ilk bahar severim. yaz kış sevmem.
bende oyle
Yazın kışı seviyorum kışın yazı seviyorum ama özümde ikisini de sevmiyorum bahar insanıyım
aynen oylee
Yaz gelince yazı sevmem kış gelince de kışı sevmem en iyisi her zaman Sonbahar ve İlkbahar
Kış ayını sevenin sorunları vardır
kessinlikle
Allah biliyor sevmiyorum. 🥶
Aynı düşüncelerimiz
Yokk
Kar yağmasını sadece
Kış bu oluyor iste hahajajak
Severim
Sevilmezmi
Hiç sevmem
Hayır hiç sevmiyorum
Evet 👍🏽