Kişilik & Karakter 1 ay Kış mevsimini sever misin? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yazı aynı mı ya da kışı aynı mı daha çok seversiniz? Kış mevsimini sever misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sonbahar ve ilkbahar favorim her zaman. Kış ve yazı da severim ama fazla değil.. 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. her mevsimin kendine göre güzellikleri var elbetteama kışı değil de soğuğu sevmiyorum ben yani üşümeyi sevmiyorumüşümeden kış ayı geçebilir mesela :Dyağmuru severim odun sobasını severim gibi gibi :) 1 0 Yorumla
Scarface39 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 47% 1 ay Kış güzel sıcacık kahve eşliğinde sohbetler güzel oluyor 1 0 Yorumla
BİLALİm0138 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Kış mevsimini severim kış tatilini severim ben yaz aylarını hiç sevmiyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 151,9b cevap paylaştı. ben sevmem hiç 1 0 Yorumla
İntikam-Melegi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 ay Kış mevsimini hiç sevmem soğuk havalar bana göre değil 1 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ikiside güzel aslında ama kış bibtik daha güzel 1 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Severin evet 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet severim 😊 1 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. No yaz 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 86% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sonbahar ve ilkbahar favorim her zaman. Kış ve yazı da severim ama fazla değil..
her mevsimin kendine göre güzellikleri var elbette
ama kışı değil de soğuğu sevmiyorum ben yani üşümeyi sevmiyorum
üşümeden kış ayı geçebilir mesela :D
yağmuru severim odun sobasını severim gibi gibi :)
Kış güzel sıcacık kahve eşliğinde sohbetler güzel oluyor
Kış mevsimini severim kış tatilini severim ben yaz aylarını hiç sevmiyorum
ben sevmem hiç
Kış mevsimini hiç sevmem soğuk havalar bana göre değil
Nefret ediyorum kış mevsiminden
Ikiside güzel aslında ama kış bibtik daha güzel
Sevmem
Evet severim
Severin evet
Evet severim 😊
No yaz
Evet