2 gün önce bileğimi sert bir cisimle çizdim , kendime ceza verip yemek yemiyorum ki yemeğe ve mideme düşkün biriyimdir ta ki çok mutsuzluğun dibini görmeyene dek.. Bugün kalbim kırıldı onun üzerine asla yapmayacağım şeyi yaptım helix piercing taktım aç karnınaydım taktığım zaman herhalde tansiyonum düştü kapıda tatlı bişiler verdiler bide eve giderken otobüste yine gözüm karardı ama ruhsal olarak çok acı çekiyordum şu an canım yanıyor diye bir duruldum , bu bana ileride ne gibi zararlar verir? Benim psikolojimi bozan adam şuanda psikolojik destek alıyor acaba benimde alman gerekiyor mudur? Hayattan insanlardan nefret ediyorum , en çokda ruhsal bir sıkıntı yasadığımda can acısıyla veya alkolle kendimi mayıstırıyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ileride çok pişman olucaksın hem psikolojik hem kariyer olarak seni etkileyecek zarar verecek.
Zaten çok pişmanım ama kimse bana destek olmuyor sıkıntılarımı bilmelerine rağmen. Hadi herkesi geç annem ya o bile niye böylesin son zamanlarda yapmayacağın seyleri yapıyorsun diye bir kez kızmadı ya da konusmadı adam akıllı. Bende buna dayanarak nasılsa kimsenin Umurusunda değil diye sürekli basıma bela almaya meyilliyim
yolladım sana
Saçmalama çözüm bu değil
Ne peki
Çözümün ruhsal. Baska bisey değil
Evet. Ama acı çekmezsem içimdeki acı daha çok acıtıyor , senin bazen nefes alamadığın anlar olmuyor mu hiç?
Anlıyorum benzerini yaşadım da. Senin asıl sorunun seni anlayan birinin olmaması
Geçirdiğim sinir krizlerine müdahale edemiyorum psikiyatrist ilaçları bulunduğum çevre şartlarında ve iş hayatımıda etkilediğinden kullanamıyorum daha doğrusu kullanmak istemiyorum
Kullanma ama neden sinir krizi oluyor peki asıl neden ne
Evet sanırım o. Saçımı maviye mesela boyadım Şu an çok pişmanım geçmiyor. Kollarımı öizdiğim çizik izleri tamamiyle sinir krizlerinden ibaret mesela. Sadece mesela bir şey istiyorum o saniye düşündüğüm gibi uygulamam beni korkutuyor. Mesela Kendimi köprüden atayım mı desem maksimum 2 gün içerisinde bunu yaparım yani biliyorum ki ailemede söyledim pek ciddiye almadılar beni
Asıl neden ne biliyor musun? Beni kimsenin sevdiğini düşünmüyorum ve bazen Kendimi dünyanın en aşağılık şeyiymis gibi görüyorum özelliklede erkekler için sadece cinsel objeden ibaretim
İşte belki de asıl sorun ciddiye alınmamak ve insanların sana ve dediklerine önem vermesini istiyorsun ve ciddiye alınmayınca sinir krizi olabilir mi
Değersizlik sendromumu bilmiyorum birşeyler yasıyorum içimde bende tam anlam veremedim
Evet bence öyle değer görmediğini hissediyorsun. Yalnız birisi misin
Çevre olarak kalabalık biriyim ama kendi içime dönüğüm , asosyalim ama kendi sorunlarımdan asosyalim. Dısarı yansıtmadığım sürece herkes gibi konuşabildiğim çok kişi var ama konusmak istemiyorum açıkçası kimsenin derdimide bilmesini istemiyorum
İşte kimsenin seni gerçekte alamayacağını düşünüyorsun ve haklısın. İçini bilen yakın olacağın birine ihtiyaç duyuyorsun işte
Anlamayacagini yani
Evet ve ilk basta alkolle basladım Kendimi uyusturmaya şimdi her geçen gün bir tık fazlasını yapıyorum. İçimde bastırdığım herşeyi uygulamaya döküyorum
Anladım seni anlıyorum yanında birinin olmasını ister misin? İçini dökeceğin.. Yanında olurum
Neden böyle bir girişimde bulundun
Tabii ki tedavi olmalısın.
Yoksa "ilaçlar kötü yhaa" diyen insanların gazına gelir, tedavini geciktirir ve bu sebeple daha fazla ilaç kullanmak xorunda kalırsın.