Arkadaşlar nolur yardım edin intihar etme derecesine geldim?

Benim annem yıllardır gerçekte olmayan şeyler yüzünden bizimle kavga edip durdu ben 26 yaşındayım uzakta biyerde çalışıyorum tek yaşıyorum kardeşim de okuyor eve gitmiyor babam da eve 1,5 saat uzakşıkta bir yerde çalışıyor sadece haftasonları gidiyor kalıyor evde çünkü annem sürekli kavga ediyor ben en son gitmicem eve felan dedim yine gittim izin günümde 3 gün beni dövdü. Ben artık bıktım kendisi aşırı kilolu sürekli yemek yiyip yatar. Ben kendisiyle konuşmuyorum en son haftasonu aradım babamla bişey konusurken halam beni aradı dedim. Babam onu dedim diye bana kızdı o günün akşamı biz kahvaltı yapmadık sabahtan beri kavga ediyoruz sen onu dedin diye senin umrunda değil tabi diyor. Bi an aklıma gelmedi annem sürekli o doldurdu değil mi seni diye kavga ediyor ben babamın ailesini gram sevmem zaten babamla tartışıyorum ailene cok prim veriyosun diye babama da noldu da beni aradı demek için söyledim zaten ama ben bıktım tükendim. Kendini yanıma aldım ben İstanbul'da çalışıyorum ve cok yorucu bir işte sıkılıp kavga etmesin diye her pazsr kahvaltıya gezmeye götürdüm yemin ederim o hald ebile benim psikolojim bozuldu biyerlerimi hissetmiyorum diyip gitti. Hareketlerine bakıyorum internetten şizofreniye benziyor ama gitmediğimiz doktor kalmadı yıllarca. Sürekli olmayan şeyler için kavga edip duruyor, ben bu sebeplerden bıktım. Kafasından bişey uydurup kavga edip bizi dövüyordu. Kardeşim anksiyete hastası oldu benim zaten görüşmek istemiyorum kaldıramıyorum artık ne yapıcam ben bıktım çevredeki herkes deli de olsa o sizin anneniz diyip duruyo. Üniversiteyi kazandığımda bile aynı ilde amcam var yengem beni kendine karaı doldurur diye kavga cıkardı ortalıfı ayağa kaldırdı. Sürekli dayım teyzem amcam bizim kavgamızı toplamaya geliyor. Kendi yaptıklarını hiçbir şekilde kabul etmiyor sürekli sucu başkalarına atıyor ben artık kaldıramiyorum çok yoruldum

Arkadaşlar nolur yardım edin intihar etme derecesine geldim?