Toplum olarak neden bu kadar acımasız ve ön yargılıyız? İnsanlar evlenebilir boşanabilir hatta yeniden aşıkta olabilir. Bu ne suç ne ahlaksızlıktır. Haddini sınırını aşmamayı öğrenecek mi sizce toplum?
Boşandım, 3 yaşında çocuğum var. 5 aylık bir sevgilim var. Bu beni ahlaksız mı yapar?
Asla bu durum seni kötü bir insan yapmaz, namussuz olan kişiler ahlak bekçiliği yapıyor. Duyma onları, sen kendi yoluna bak. Boşanmış bir insansın, sevgilin olabilir, bu gayet normal, kimseyi aldatmıyorsun, kimseye haksızlık yapmıyorsun. Sen sadece bir anne değilsin, sen bir kadınsın. Çocuğunun velayeti senin üzerinde, onun sorumluluklarının çoğu senin üzerinde. Sen sevgilin için çocuğundan vazgeçmedin. Önceliğin çocuğun olsa da mutlu olmak senin de hakkın. Kimse seni kınayamaz, herkes kendine baksın
tabiki boşanan kişinin hayatına biri girebilir ama suda var evlilik icinmi sevgili takılmak icinmi? yoksa hiç evlenmeyen erkek ve ailesi boşanan çocuklu kadını kabul etmeyebilir en ufak bir kavgada surata vurulabir o yüzden iyi düşünmeli ve anneci erkek olursa zaten iş zordur evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmalı
Saçmalama Allah aşkında bu tabuları boş ver sen boşanmış bir kadınsın senin kocan kim bilir şimdi ne haltlar yiyordur ona helal oldun diyip sana mı ahlaksız diyecekler kimsenin haddi değil hayat senin
Neden ahlaksız yapsın ki ,? Boşandın diye evde turşu mu kuracaksin. Bırakın şu insanların düşüncelerine göre yaşamayı. Sen ne istiyorsun. Onu söyle ve ona göre yasa.
Ahlâksızın kelime anlamı "dürüst olmayan, kötü huylu" demek. Aşık olmak yalancılık mı? Değil tâbi ki. Sevgilin sorun etmiyorsa ve seni kullanmıyorsa neden ahlâksız olasın canım. Ama dikkat et biliyorsun etraf sapik dolu eğer çocuğun kız ise daha çok dikkat et aman yani zarar verebilir elin adamı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ahlaksızlık tabiki de değil ama, çocuğuna dikkat et her zaman çocuğun önceliğin olsun, çok duyuyoruz biliyorsun üvey babası tecavüz taciz eden ama annesinin inanmadığı kızları, yarın bir gün bunu yaşatmamaya dikkat et çünkü elalem çok acımasız oluyor.
Toplum kimin umurunda!! Boşandım 12 yaşında bir kızım ve 1,5 senedir devam eden güzel bir ilişkim var. Kime ne? Hesbaını kimseye vermiyorum. Hyat benim bu kadar basit Saece anne olarak doğru insanları hayatımıza almak önemli.
söylediğin doğru ama boşanmanın hemen ardından sevgili yaptıysan genel olarak (bende dahil) ikisini aynı anda yürüttüğün hissiyatına girer. hayat senin be bebeğinin hayatı dikkatli ol iyi yaşa
Hiçbir sorun yok. Boşana bilir ve hayatına sonrada yeni birisini de alabilirsin. O ne der, bu ne der diye düşünme bırak. Seviyorsanız , aranızdaki ilişki ciddi ve samimiyse yolunda tutun