Ben AK Parti diyorum.
ERDOĞAN gitmemeli, ülkemin geleceğini düşündüğüm için AK Parti.❤️
Siz de bu yüzden AK Parti demelisiniz.
Ben AK Parti diyorum.
ERDOĞAN gitmemeli, ülkemin geleceğini düşündüğüm için AK Parti.❤️
Siz de bu yüzden AK Parti demelisiniz.
Bak yargılamadan diyorum, gerçekten her insan bu kadar çığlık çığlığa zamlardan bıkarken, taciz, çocuğa taciz ile tecavüze suskunluk, tecavüz, ağaçların yok edilmesi, afgan, suriyelilerin rahatça ülkemizde vatandaşlık alarak yaşayıp, insanlarımızı rahatsız edip, bayrağımızı yakmaya çalışırken, asgari ücretin %80'ini kiraya verip %20'siyle de evladını okutup besleyip, evine bakıp ve faturasını ödemeye çalışırken ve daha sayamadığım bunca şey varken nasıl oluyor da sırf Allah kitap diyor diye, her şeye Allah ile cevap veriyor diye bir insanı destekleyebiliyorsunuz ki? Gerçekten artık kafayı yicem, dine bu kadar düşkünseniz de gerçek dinin bu olmadığını görmek zorundasınız. Şayet tuzunuz gerçekleri göremeyecek kadar malûm parti sayesinde kuru ise de o zaman siz haksızlığa parayla göz, kulak ve ağız kapatan sahte dincilersiniz. Sandığınız laiklik, dışarıda sevgilisiyle el ele gezip yol ortasında sevişmekse onu hiçbirimiz bunu onaylamayız. Laiklik bizim için her insanın kendi dinini özgürce yaşaması ve yaşam standardını hakkettiği gibi yaşamasıdır.
Cevap
16Cevap
ülkenin anasını bellediler, çalınmadık satılmadık bişey bırakmadılar ülkenin geleceği için bir daha ver, sonra Türkleri değil araplarla komşu olursun Türk arapları desinler, ya hala bu ahayt pahalılığında nasıl böyle düşünüyorsunuz aklınızdan şüphem var
Malum şahsa karşı Pepe'nin dedesi çıksa bile ona oy veririm
Ülkenin tamamı canım sadece bir kişimi ülkenin gelecegini kurtarabilecek kapasitede? Bu nasıl kafa? Erdoğan herşeye kadir yüce varlıkmı?
Karşısına kim gelirse on aoy veririm, hatta makam koltuğu boş kalsın onun olmasından iyidir.
tabiiki
ulkenin gecmisi öpüldü sıra gelecegimizde :)
öpün ulkenin anasını :)
Abi şakamısınız ya? Millet sürünüyor market fiyatları, ev fiyatları almış başını gitmiş. Adam lüks içinde yaşıyor siz hala savunuyorsunuz devam devam 🐑🐑
Rakibi kılıçdaroğlu olcaksa eğer çokda düşünmeye gerek kalmıyor maalesef
ya bu sünger kafalıları ülkeden temizlemek gerek seçimde akp kazanmazsa akp ile bunları sürmek gerek
Demem ben 😡 chp
aciklarmisin niye ak parti?
20 yıldır ülkenin geldiği durum ortada...
Gelecek diyor bir de.
Akp ile nasıl bir gelecek bekliyorsun peki
Allah ona uzun ömürler versin
bir ateist olarak erdoğancıyım
geleceğini görebiliyor musun?
İronidir insallah
Sen ciddi misin?
Erdoğan’a
Zafer
Kendi geleceğini düşün
CHPPP
Sonuna kadar Akparti