Instagram postlarıyla “milletvekiliyim torpilliyim bence” yazan Rümeysa Kadak, AKP İstanbul 3. Bölge 6. sıradan aday oldu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Instagram postlarıyla “milletvekiliyim torpilliyim bence” yazan Rümeysa Kadak, AKP İstanbul 3. Bölge 6. sıradan aday oldu.
Ben şöyle düşünüyorum.
Neden 20 senedir AKP koltuğu kimseye kaptırmadı..
Çünkü karşısın da güçlü bir parti bir aday olmadığı için.
Mesela bir insan AKP oy vermek istemiyor diyelim.
Ama kime vereceğini de bilmiyor.
Veya kararsız kalıyor..
Bu sebepten yine en kötünün en iyisi deyip AKP ye veriyor, oyunu.
Gördünüz üzere altılı masayı bile ne hale getirdiler bunlar kendi içlerin de bile anlaşamazken nasıl bir ülkeyi yönetebilecek istikrarı sağlayabilirler.
Bu sefer oyumu Muharrem İnce veya Sinan Oğan'a vermeyi düşünüyorum.
Kararsızım yani
Söylediğim gibi Akp dışında oy vericek güçlü bir parti lideri yok
Ama benim de çok kıymet verdiğim Iğdır Milletvekili Sayın Dr. Sinan Oğan’a tüm güvenenler firesiz oy verse bile Cumhurbaşkanı olabilecek yeter sayıda orana ulaşılması mümkün gözükmüyor. Sayın İnceye de. Bu durumda, karşı bloktan bu iki adaya gşdecekmolan oy kayıpları nedeni ile yine mevcut iktidar oransal çoğunluğu elde ederek bir dönem daha içinde bulunduğumuz eleştirdiğimiz yönetime katlanmak zorunda kalacağız. Oysa ki karşı blokta firesiz birleşilirler Hükümetin değişme ihtimali çok yüksek olur. Bu ili adaya da Cumhurvaşkanlığı Başdanışmanlığı ya da Bakanlık verilerek hem hükümete katılması sağlanır, hem desteni bir yönetimle yeni nir Cumhurbaşkanı ile geleceğe dair umudumuz artar. Şu anda hükümet tıkandı. 😎
Ne kadar güçsüz nir muhalif partiye verirsen, o kadar güçlünün işine yarar. O yüzden taktik kullanıp karşıdaki en güçlüde oylar birleştirilenilirse en azından istediğimiz parti tek başına gelemese bile mevcut yönetimin değişmesi ve dolayısı ile farklı bir kadro ile yeni nir umut, yapılamayanların yapılabilmesi ve yanlış yapılanların hesabı sorulup aynı hataların önlenmesi ve böylece en azından israfın önüne geçilmesi sağlanabilir.
Mesela:
Kütahya Zafer Havalimanı, ocak-mart dönemine yönelik garanti edilen yolcu sayısının yalnızca yüzde 4’ünü karşılayabildi. Böylelikle yolcu tahminindeki sapma yüzde 96 oldu.
Bunların hesabı sorulmalı, imza sahiplerinden müteselsil rücu ettirilmeli.
Bir taraf illuminati, diğer taraf insanların inançlarını kullanıyor. O koltuğa oturan herkes kendi çıkarını düşünüyor. Şu an kararsızım ama ülkeyi yöneteceğim günler gelecek
Cevap
11Cevap
Ben kılıçdar a oy atarım
👍
İnce'ye.. İyi partiden kuzenimin eşi milletvekili adayı oldu ama ona oy yok..
CHP ye vereceğim. Başı kapalı ya da dinden bahseden kimseye oy yok. Alkol içene oy veririm
Demokrasimi kaldı, kim bilir kaç tane oy çöpten çıkacak neler olacak, kimlere fazladan oy kullandiracakklar
Bence, dürüst davranmış. Türk milletti olarak hepimiz en ufak şeyde torpil aramıyor muyuz zaten? Bunu kim inkâr edebilir?
hayatım boyunca erdogana vermedim Almanyada yasıyorum lakın artık erdogana verecegım neden dersen röpörtajlara bakıyorum hala 45 64 kısı erdoıgan dıyor bende verecegım surunun lan dıye sdjajd
Kime vermeyeceğim net. Hükumetin karşısına ne koysalar ona oy verecek duruma getirdiler...
torpilli olduğunuzu herkes biliyor...
ne güzel dürüst bir insan
Kemal Kılıçdaroğlu 💪🤌👌
Bunlara vermeyecegim kesin
Chp tabiki güzel günler için
iyi düşün bence
Şu kızın hiç bir vasfı ve yararı yok paso zarar
İnce
ince ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?