İttifaklar ve adaylar az çok belli olmaya başladı. Kime oy vereceksiniz?
Cumhur İttifakı - Recep Tayyip Erdoğan
Millet İttifakı - Kemal Kılıçdaroğlu
Memleket Partisi - Muharrem İnce
Ata İttifakı (Zafer Partisi) - Sinan Oğan
HDP - (aday belli değil)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlk defa oy vereceğim bende bilmiyorum şu an yorumlara bakıp merak ediyorum bana da fikir verin sizce kim
mülteciler gitsin diyorsan sinan oğan , rte kalsın ekonomi iyi diyorsan rte , atatürkçüyüm diyorsan Muharrem İnce, demirtaş hapisten çıksın kürtlere özerklik verilsin diyorsan Kılıçdaroğlu
Mülteciler gitsin ekonomi düzelsin Atatürke saygı duyulsun diyorum
o zaman Sinan oğan. çünkü parti politikası direk mültecilere yönelik olan tek parti o. milliyetçi ve atatürkçü bir ideolojisi var
Peki gerçekten yapacağım dediği şeyi yapar mı sence
Çünkü çoğu parti suanki devletin yapmadığı ve haklın bıktığı sorun ettiği şeyleri görüp manipule etmek için yapacağım diyor ancak gerçekten yapacak birisini istiyoruz
yapılması kolay ama kazanması zor. yüksek oy alması imkansız sinan oğanın. mesele tayyibi devirmekse muharrem İnce en iyi aday. çünkü Kılıçdaroğlunun sağ kesimden oy alacağını sanmam
Bence kılıçdaroglu zatn kaybetti insanlar aday olmadın diyerek bile mizahını yaptı
6lı masa daha bir araya gelmeden dağıldı birleşti ordan da beklentim yok
Hdp zaten doğulu kesim diyorlar ama onlar bile güvenmiyor amaçları bana göre belli
AKP sorun etmiyor ve doğru buluyordum ancak son zamanlar da kendi ayaklarına sıktığını düşünüyorum mültecileri alarak başladılar
Muharrem ince konusunda bi fikrim yok açıkçası ve sanki onu mantıklı görüyorum ancak umarim dediklerini yapar
en mantıklı konuşan muharrem ince geliyor bana ama ekibinde çok büyük isimler yok. bir kaç adam alması lazım. tek başına çok zayıf kalıyor. allah hakkımızda hayırlısını versin. rte kazanırsa ülkede insan kalmayacak. dil öğrenen yurt dışına gidecek
Rte kendi ayağına sıktı bence insanlar yine destek veriyor ancak gençler artık ne olacaksa olsun kafasında şahsen bende öyleyim inşallah hak eden ve yapacagım dedigini yapan kazanır
AKP hiç bir şeyi sorun görmüyor bence en büyük hatası bu
kesinlikle 👍
Bakalım buradaki insanlar ne diyor
şu an Muharrem önde 😀
Biraz da o gelsin o denesin bence gelişemedik çünkü hep aynı devam ettik alıştığımız için
evet. aslında 3 dönem kuralı yerine 1 dönem kuralı getirilmeli. yönetici iktidar sürekli değişmeli. istikrar diye diye 22 sene ülkeyi yönettiler , yolsuzluk aldı başını gidiyor. 15 sene fetoya emanet ettiler hâla da danışıklı dövüş var ve feto yönetiyor diye düşünüyorum şahsen. umarım iyi birisi gelir başa da düzeliriz
Sürekli değişmesi de iyi değil ancak dediğin gibi biraz yönetim olsaydı bizde iyi mi diye baksaydın zaten iyiyse devam diye oy basardık ancak şu an çok uzun süre oldu ve gerçekte yoksulluk tavan yaptı açıkçası insanların mülteci dert etmesi bile tek sebebi yoksulluk şimdi rte kötülüyoruz diye insalar kızacak ama başına gelmeyen gerçekten bilemez akrabam devlete yazıldı işsiz ve geçinemiyor iş çok diyorlar ancak 1 senedir en kalabalık şehirde iş bulamıyor devlet sadece 850 tl para yardımı 130 tl elektrik ve 1 ay dogalgaz yardımı yaptı 600 tl süreli bi çocukla tanıştık Arapça bildiğimiz için sohbet falan sorduk 2 bin tl yardım alıyor satış danışmanı oldum ramazan ayında her gelen Suriyeli ve site de yaşıyordu Türkler de her geldigjn de küçüğe alıyoruz büyük olana paramız yetmedi diye ağlıyordu valla başına gelmeyen gözü görmeyen ve hali vakti olan herkes rte demeye devam etsin ancak biraz görüp yüreği olan da artık demez bunu çözmeye sorunları düzeltmeye kalksa derim ki eyvallah bi çaba var Dış ülkeler rte istemiyor da ondan bunlar oluyor derdim ancak adam hala aç kimse yok diyor ayıp yani Dış ülkeler ile arasında olana bir şey diyemem ancak kendi ülkesinde ki sorunları görmüyor
Hala rte diyen var olm
Millet ittifakı
Muharrem ince
Henüz karar vermedim.
hdp kimi derse ona
ikinci turda?
yine hdp kimi derse
👍👍
sen?
ben kullanmıcam
neden
adam yok
adamı hak edecek halk var mı?
o da yok
halkı adamı hak etmeye yaklaştıracak adaylar mevcut onlara verilebilir kılıçdaroğlu gibi
hiç biri kendi siyasi görüşüme uymuyor
oy vereceğin adayın bence seninle aynı görüşte olması gerekmiyor illa ki sadece dürüst çalmayacak birisi olduğunu düşündüğün için de oy verebilirsin
hiç birine güvenmiyorum o konuda da.
demirtaş ve kılıçdaroğlu bana güven veriyor açıkcası
saygı duyarım kardeşim. 👍
Kemal kilicdaroglu