Kim cumhurbaşkanı olmasını istersiniz
Kemal Kılıçdaroğlu
Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erdoğan ülkeyi bitirme, yok etme aşamasına getirdi. Cumhuriyet tarihimizin tüm kazanımlarını 3 kuruş paralara peşkeş çekerek sattı ve çoğuda arkasında israil sermayesi olan şirketlere. Seka dan Sümerbanka, madenlerimizden limanlarımıza kadar... Bu da yetmedi dış borcumuzu 550 milyar dolara çıkarttı. Bu da yetmedi ülkede eğitimi ve liyakatı bitirdi, ordumuzu bitirdi, bağımsız yargıyı bitirdi, demokrasiyi yok etti. Yetti mi? Hayır bunlarda yetmedi. Depremde ilk 2 gün sahaya asker gönderilmedi, göçük altındakiler kendi hallerine bırakıldı, kızılay çadırları ve konserveleri parayla sattı, bir yığın yardım toplandığı halde iç işleri bakanı çıkıp milletten çay, şeker ve don istedi, Ülkemize 10 milyondan fazla suriyeliler başta olmak üzere kaçak sığınmacı doldurdu, ülkemizin demografik yapısını bozdu. Suriyeliler için harcanan paranın üçte biriyle şu an tüm depremzedelere ev yapılırdı...
Maalesef daha hala ona oy vereceğini söyleyenler var. Yahu bu kadar mı nefret ediyorsunuz kendi ülkenizden?
Böyle bilgili böyle düşünceli ve olanları çıplak gözle bakanları gördükçe inanıyorum ki kemal beyimiz kazanacak ağzınıza sağlık erdoğana verenlerin hangi zihniyetle hareket ettiklerini hala anlamış değilim ülke battı ülke çürüdü 14 mayısı 4 gözle bekliyoruz
İnşallah kurtulacaz bunlardan
Kılıçdaroğlundan başkasına oy verilmez. Muharremde diğeride akp nin yan sanayisi
Tabi ki Kemal Kılıçdaroğluna vereceğim oyumu.
Kılıçdaroğlu dışında ki adayların amacı tayyibin yerine geçmek ve şahsın devletinin sahibi olmak. Oysaki Kılıçdaroğlunun amacı bu ucube sistemi kaldırıp parlamenter demokratik sisteme geçmek. Kemal Kılıçdaroğlu zaten bu yüzden Millet İttifakını kurdu ve başvuru yaparken parlamenter sisteme geçmekle ilgili yaptıkları protokolü YSK ye sundu.
Ülkemizin yeni tayyiplere değil, parlamenter demokrasiye ihtiyacı var. Bu ucube sistem değişmezse hiç bir şey düzelmez. O yüzden Millet İttifakından başkasına oy vermek, ülkemize ihanet etmek olur.
Ağzınıza sağlık elinize sağlık sizin gibi düşünen insanlar olduğu sürece bu ülke süper bir yer olacağına inanıyorum Geliyor KEMAL REİSİMİZ
Teşekkürler. Keşke herkes bilinçli olsa, biraz olsun kafaları çalışsa ve gerçekleri görebilseler...
Cevap
3Cevap
Allah'ın izniyle bu kez oyum Kemal Kılıçdaroğluna olacak inşAllah. Bu kadar kul hakkına girilmesine, bu kadar israfa ve haramlara dur deme zamanı geldi de geçti bile.
Ben çok dikkatli takip ediyorum olan biteni, çok büyük bir oyun oynanıyor. Şunu söyleyim, bu seçimde gerçekte iki taraf var, biri Kılıçdaroğlu diğeri ise malum kişi.
Kılıçdaroğlundan başka oy verilecek hiç kimse yok. Diğer her seçenek malum kişiye hizmet etmektir
Erdoğan a vereceğim çünkü bense beyin yok
İcraat adamı Erdoğan a verecem
Erdoğan'a
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?