Hamileyim ve bu gece eşim bana birine aşık olduğunu, beni istemediğini ama bebeği istediğini söyledi.
Eşimi çok seviyorum. Beynim uyuştu.
Hamileyim ve bu gece eşim bana birine aşık olduğunu, beni istemediğini ama bebeği istediğini söyledi.
Eşimi çok seviyorum. Beynim uyuştu.
Yazıklar olsun onun insanlığına daha ağır konuşmak isterdim ama haddim değil di manada Acayip sinir oldum hem de hamilesin yapıyor yazıklar olsun ya kız kardeşi varsa inşallah kız kardeşinin başına gelir bu
Cevap
15Cevap
Esine yazik valla senin gibi seveni bulmus hamile birakmis ve baskasini sevdigini soyluyor. Beni dinlersen eger cocugu hic tanimasin bile o adami hayatindan sil.
Ama çok seviyorum, çok severek evlendim. şu an çok korkuyorum.
Bebeği sakın aldırma dinleme diğer yorumdakileri vebali çok büyük ama adamı brak gitsin gösterme de çocuğunu
Eğer yeni hamileysen hemen aldır düşünme bile. Sonra da hayatından def et bu adamı, gitsin hangi çöplükte eşelenirse eşelensin.
Sana tek tavsiyem it... k1pege muhtaç olma ayril yoluna bak yüce Allah sanda bebeğine de kapı açar hayırlısı bu demekki
Sabret inşallah
Bebeği istediği gibi seni de isteyecek tekrar sevecektir
İnşallah... Ama aşık olmuş birine. Bana, aynı şehirde yaşarız sen kendi hayatına bakarsın dedi, evlenirsin dedi. Bunu duyunca kalbim param parça oldu. Beni başkasıyla düşünebilmiş... Buna rağmen yine de sever mi?
Benim için dünyanın sonu, çok seviyorum.
dua et önce cocugunu dunyaya getir ne yapacagını sonra dusun o daha önemli
Yuh be kardesim bu nasil insanlık uzmemkendini kendini ve çocuğunu alabiliyosan garantiye alıp uzaklaş ondan
Benim maddi durumum iyi, eşiminki kötü. Yani kendimi garantiye alacağım bir mesele maddi anlamda yok. Ben eşimi seviyorum. Şu an çok korkuyorum.
Allah yardımcınız olsun inşaAllâh sizi sever tekrar.
İnşallah... Ama aşık olmuş birine. Bana, aynı şehirde yaşarız sen kendi hayatına bakarsın dedi, evlenirsin dedi. Bunu duyunca kalbim param parça oldu. Beni başkasıyla düşünebilmiş... Buna rağmen yine de sever mi?
Okurken kötü oldum😔
Bunu bir erkek ya da kadin dememeli. Diyebiliyorsa niye devam etmiş?
İnanin bilemedim caninizi da sikmak istemiyorum 😔
Adamdaki kafa ya bak ya gidecek yerin varsa bence hic düşünme
Eğer yazdıkların doğruysa Allah senin kocanın belasını yakın zamanda verecektir.
Geçmiş olsun. Zor durum
Yazıklar olsun ne diyeyim Allah yardımcın olsun
Annen babanin yanına git bence
Hmm Allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun bacım 🥺
amin. lütfen saçmalamayı kessin, unutsun o kişiyi, beni yine sevsin diye dua eder misin çok korkuyorum.
Ederim tabi ki 🥰
Allah razı olsun.
ayrıl eşinden
Şaka mi
Aldatmis yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?