Audit işi işde satınalma formu kontorlu, mazame talep açmak, forma 2,3 düzenleme, depoların mal nakliyyatnı kontrol etme evet 3 kız kardeşler en küçüğü bu 24 yaşında
Neyse ben senin konuya döniyim iş yerinde arq sıra fırsat buldukça egzersiz yap ağarlığa gerek yok esneme germe hareketleri yap beslenme olarak Antep fıstığı bir avuç bile yeter / Şu Cevizli Sucuk / Bir avuç fındık / Kuru üzüm sarı ve siyah oda bir avuç ye tatlıdan ve süt ürünlerinden uzak dur uyku yapar şekeri kes hayatından şeker kullanmayı yok et düzenli egzersiz yap plank ve kegel egzersizlerini evde hafta sonu fırsat oldukça yap cinsel olarak ta performans olarak ta katkısı olur ve uyku düzenin de önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ağa işin zor kitabını yalayıp yutman gerek bana denk gelir diye kendimle uğraşıyorum sınırlarını zorlamaya çalışıyorum
He ya öğle
İşin piskolojik kısmıda var hem duygusal hemde duygusuz olman gerekiyor
Duygu hormonların adrenalini tetikliyor onu dizginlemen gerek yoksa 5 dk biter
Deli dana gibi oluyor akşamları bende işden argın yorgun geliyorum yani ofisden saat 7-8 civarı o saatlerde bile böğle zatün çoçukda yok
Şanslı mısın şansız mı bilemedim 😅
İş zaten pek yoruyor adamı zihinsel olarak aşırı yoğun iş oluyor ve eve gelipde hemen uyumak istiyorum ama O istemiyor uyumak
Sana tavsiyem var bak ama zamanın yok ne iş yapıyorsun ona göre tavsiye vericem
Ne şansı be abi 😀 kadın ukraynalı Ben de azeriyim yani azeri türküyüm, bu kadınla evleniceğime pişman oldum
Baldız vs var mı onuda bana alalım
İnşaat sektoru işde inşaat mazemeleri alış satış post kontrol işleri Audit diyorlar
Ah ah abana denk gelmedi smsmsn neyse senin isin ne sen onu söyle ona göre tavsiye vericem ufak çaplı etkisi olur ya da ayırdığın zamana göre değişir
Meslek iyimiş iş yerinde ara ara boş duruyor musun?
Audit işi işde satınalma formu kontorlu, mazame talep açmak, forma 2,3 düzenleme, depoların mal nakliyyatnı kontrol etme evet 3 kız kardeşler en küçüğü bu 24 yaşında
Evet arasıra boşda oluyoruz zaten 4 kişiyiz odada bölüşüyoruz işleri kendi aramızda
😅 ötekiler kaç yasında
30,35 😀
Neyse ben senin konuya döniyim iş yerinde arq sıra fırsat buldukça egzersiz yap ağarlığa gerek yok esneme germe hareketleri yap beslenme olarak
Antep fıstığı bir avuç bile yeter / Şu Cevizli Sucuk / Bir avuç fındık / Kuru üzüm sarı ve siyah oda bir avuç ye tatlıdan ve süt ürünlerinden uzak dur uyku yapar şekeri kes hayatından şeker kullanmayı yok et düzenli egzersiz yap plank ve kegel egzersizlerini evde hafta sonu fırsat oldukça yap cinsel olarak ta performans olarak ta katkısı olur ve uyku düzenin de önemli
İyi gene iyimiş bekarlar mı?
1-i evli 1-de takılıyor erkeklerle
Evet zatem bal fındık ceviz yumurta hepsinnen yiyorum
Egzersiz var mı peki
Yok be abi zaten ofisde heryer kamera ancak çay kahve molası sigara içme odada da zaten küçüçük bir yer
İşin zor son çare vitamin ilaçları olur ama inuda araştırmam gerek
Tek çare eve geç gelmek abi😀
Niye 😅
ya da işten erken izin alıp gelmek
Yok yav işden izin almak biraz zor çok sıkıyorlar hem neme lazım izin alma 😀
Ah ah senin işin zor bende fabrika işçisiyim asgari ücret ama 6 iş bitiyor olursa 8 kadar mesai
ihanet şerefsiziktir.. o yüzden ne durumda olursa olsun ihanet edilmemelidir :)
Bir nev seks bağımlılığı gibi bir şey kafayı yemiş
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!