Eşim her kavgada anneme ve kardeşime hakaret ediyor, ağza alınmayacak laflar kullanıyor. Ne yapabilirim?

Nerden başlasam bilemiyorum ilk başlarda sakinleşir diye ses etmedim evleneli 5 ay oldu 5 ayın 3 ü kavgayla geçti her kavga da ağza alinmicak laflar ediyor anneme kardeşimi istemiyor babam vefat etti benim anneme Karşı sorumluluklarım var annemi ne arayabiliyorum ne gidip yannina ziyaret edebiliyorum en son annem aradığında o kadın seni aramicak senden aramicaksin diyor aralarında bazı çekişmeler oldu her kavga da anneme kardeşime küfür hakaret ediyor bana evden git senin gibi koca olmaz bana sen benim kocam değilsin diyor ben ev için elimden geleni yapıyorum eşim yemek yapar ben kahve yaparım yeri gelir temizlik yaparım asla akşamlari dışarı çıkmam arkadaşlarım hep şikayetçi bu durumdan eşim evde yanlz kalmasın diye çıkmam akşamları dışarı çok sakın bir insanım peygamber sabrı var derler benim hakkımda küçücük şeyden kavga başlıyor ağzına geleni söylüyor ben hep alttan alıyorum bir kaç kez bana vurdu yine ses çıkarmadım karımdır dedim sustum ama artık ben sustukça daha da ileri gidiyor dışarı karşı çok efendi düzgün ama bana karşı öyle değil 34 yaşındayım hayatım boyunca duymadığım küfürler duydum hem bana hem anneme kardeşime karşı annemi kardeşimi istemiyor ben onları atamam sen ister görüş ister görüşme diyorum hiç zorlamıyom beni çevremden uzaklaştırmaya başladı yavaş yavaş kimse aramıyor artık beni ne akraba ne arkadaş

Eşim her kavgada anneme ve kardeşime hakaret ediyor, ağza alınmayacak laflar kullanıyor. Ne yapabilirim?