Babam eşime hakaret küfür ediyor eşimde babama hakaret küfür ediyor birbirleriyle kavga ediyorlar ne yapabilirim?

Babam biraz agresif yapıya sahip ama içinde kötülük olduğuna inanmıyorum, evlendiğimizde düğünümüzü yaptı, kendi oturduğu evi biz kirada olmayalım diye kendi evinden çıkıp bize bıraktı, geçimimizi rahat sağlayalım diye evin faturalarını bile ödedi, ne zaman gelse eli boş gelmez, alma ödeme dediğim halde alır öder, araba dahi aldı ama bunları yaparkende en ufak birşeye sinirlenir, eşimde agresif yapıda eşimde karşılık verince birbirlerine küfür, hakaret ediyorlar, babamda sinirlenip hakaret ediyor ama siniri geçince pişman oluyor, eşimin koluna benle evliyken ekstradan bilezik dahi aldı ama eşime baba olarak kızmak istediğinde eşim cevap veriyor cevap verincede küfürler hakaretler havada uçuşuyor, bende ortada kalıyorum bir yanda eş bir yanda baba ve minnet duygusu sizce kim haklı kim haksız ne yapılabilir, eşim torununuda göstermeyecem ona dedi, gömleği kalmıştı evde yırtacam gömleğini dedi ben aldım elinden, babamda sinirlenip eşime s.. gidin baban baksın size dedi durumlar böylee

Babam eşime hakaret küfür ediyor eşimde babama hakaret küfür ediyor birbirleriyle kavga ediyorlar ne yapabilirim?