Arkadaşlar 27 yaşındayım 21 yaşında kız kardeşim var anne baba ayrı baba olacak şahısla 5 yıldır görüşmüyoruz annemin 2. evliliğinden 4 yaşında erkek kardeşimiz var annem 2. evliliğinden de boşandı adam kötü çıktı çocuk çok hiperaktif yaramaz vuruyor küfür ediyor bugün de o.. r diye küfür etti hep yapıyordu bu kez 1 tatlı kaşığı acı biberi ağzına soktum ağlamaya başladı annem benim sırtıma 2 kez yumruk indirdi bela okudu şe... rfsjz hakaretler etti en sonda kız kardeşimle bana or.. pular dedi oysaki kardeşim de ben de hiç kötü alışkanlığımız yok açığız ama kapalı giyiniriz çevremiz yok mesela benim hiç sevgilim olmadı onun da 1 kişi oldu sadece ben sigara kullanıyorum her kavga ettiğimizde küfür ediyor orsp... uluk yapasım geldi çok fedakar hayırlı bir evladım benim yerimde başkası olsa o... r olurdu hiçbir zaman namusumdan ödün vermedim hep eril bir kız oldum kimseye yanaşmadım kimsenin elini tutmadım flörtüm oldu görücü gibi tanışmıştık 3 ay konuştuk yanağımdan öpmek istedi elimden tutmak istedi müsaade etmedim soğuksun asker arkadaşı gibisin dedi ayrıldım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer