Yaşadığım olaylar yüzünden psikolojik sorunlarm oluştu?

Selam tam 2 sene önce bir çocuğun ölüm dışında yaşacağı en büyük travmayı yaşadım detay vermek istemiyorum sizde sormayın sadece yardım istiyorum 3 senemi birisine verdim ama zaaflarımdan ve saflığımdan yararlanarak beni kullandı beni manipüle etti ben onun için herşeyi yaptım ama o beni aldattı gitti bunun da psikolojimi bozmasında çokca payı var neyse o travmayı atlattıktan sonra herşeyi kafama takmaya başladım herşeyi düşünmeye başladım çok korkak birisi oldum ben bunu yaparsam bu kişi ne yapar bana ne der gibisinden çok düşünmeye başladım insanlarla neredeyse hiç iletişim kurmamaya başladım aileme belli etmesem de intihara bile teşebbüs ettim ama olmadı psikologa götürmez ailem bir görün falan demeyin uykum da hiç düzenli değil gece 4-5 öğlen 2-3 ama bu saatler arasında 50 kere uykum bölünüyor zihnimde sürekli sesler oluyor uyku sırasında benim sesim genelde kendimle konuşuyorum o gün YouTubede izlediğim video hakkında yorumlar yapıyor zihnim kendi kendime biliyorum çok garip ama öyle uyku sırasında bunları yaşıyorum listemde olan şarkılar çalıyor kafamda yani uyurken bile uyumuyor gibiyim ve inanın çok yoruldum başım ağrıyor artık dayanacak gücüm kalmadı ben nasıl atlatabilirim bu sorunları bilmiyorum herşeyi çok kafama takıyorum ve sürekli mutsuzum sürekli aklıma o 3 senemi verdiğim kişi geliyor sürekli anılarımız geliyor konuşmalarımız geliyor genellikle yaşanılan şeyleri unutmayan birisiyim ama 3 senenin tüm anılarını hatırlıyorum ve onu çok özlüyorum ama o şu an çok mutlu hatta hayatında birisi var :) sürekli onunla olan anılarımızı da hatırlayarak mutsuz oluyorum sürekli anılarımız geliyor aklıma nasıl atlatırım?

Yaşadığım olaylar yüzünden psikolojik sorunlarm oluştu?