Şu an acıyı iliklerime kadar hissediyorum bir devrimi kapatkaya geldim karşılaştığım manzara?

altınları aldılar eşyaları aldılar hayatımı aldılar her şey bitmisti de yinede hiç bu kadar yalnız olmamıştım lânet olsun çocuklarıma böyle bir hayat sunduğum için Allah belamı versin böyle bir acı çektiğim için Allah belamı versin
Şu an acıyı iliklerime kadar hissediyorum bir devrimi kapatkaya geldim karşılaştığım manzara?
Güncellemeler
+1 yıl
benim çocuklarımın yeni doğduğu zaman giydiği kıyafetler duvar dibinde kalmış gebelik testi onları saklıyordum duvar dibinde ultrason fotoğrafları hepsi hepsi çok acı çekiyorum geçmiyor bu hiss bu gece bu evde kalacağım yanlız yapayalnız zaten boş sabaha kadar ağlayacağım Rabbime yalvaracağım al şu acıyı içimden dayanamıyorum ben ölmek istiyorum ama iki çocuğum var yapamıyorum gücüm yok takatim yok nefer alamıyorum bu evi böyle gördüm çocukların eşyasını öyle gördüm canım yanıyor
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar dm atıp durmayın zaten 1 bir buçuk sene oldu boşandık eşyaları alamıyordum canım yanıyordu kolay değil 10 senelik yuva gitti kendisi bu evde oturuyordu ben ailemle bir gün evi boşaltsa haber verecekti manevi değeri olan herşeyi alacaktım fakat o ansızın herşeyi yok etmiş taşınmış ailesine beni aradı eve git eşyaları al geldim karşılaştığım manzara bu sadece çocuğumun bebeklik kıyafetleri var duvar dibinde ve canım yanıyor tüm eşyam yok ev boş manevi değeri olan her şey yok olmuş