Hayatım boyunca asla unutamayacağım dersler aldim o olaydan sonra. Ve gerçekten beni ömrüm boyunca da gereksiz insanlardan insanlar için gereksiz çabalardan falan hersyeden soyutladı. Çok mutluyum. Kim dost kim gerçekten dost gibi görünmüş onları anladım ayırt ettim.
İki gün oldu sanırım böyle şeyleri genelde biraz sık yapıyorum sanırım Aslında çok sabırlıyımdır alttan da olan bir insanım ama benimde sabrım bir yere kadar patlarsam tam patlarım hiç muhatap olmam yani asıl şunu demek istiyorum insanlara fazla şans veren birisiyim bu şansını zorlayınca karşında çok değişmiş diyebileceği kadar bir insan görebilir aslında hak ettiği tavırdır bu insanlıktan sessiz kalmışızdır hayatımda bana negatif enerji veren hiç kimseyi bulundurmuyorum yüzyüze gelsem bile muhatap olmuyorum bunlardan birisi de geçen gün hayatımdan tamamen çıkardım diyebilirim selam selam olabilir sadece bir seviyesiz kendini beğenmişlerle harcayacak kadar değersiz değil vaktim sizlere tavsiye ederim aynı soyadını taşırsanız bile yine de kimsenin sizi ezmesine ve kırmasına izin vermeyin 🌺