Bi oyun oynuyorduk öncesi baya hareket etmiştik ellerimiz terliydi falan el ele tutuşmuştuk oyunda baya terledik dedim ona evet çok sıcaksın dedi sonra bi ara damarının atışını hissediyorum dedi evet nabzım yüksek baya dedim sizce ne hissetmiştir baya hoşuna gitmiş gibiydi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen çok ateşlisin. Söndürmek gerekiyor
O ne hissetti sence? Molada da geç geldi sınıfa 30 dk falan sürdü gelmesi oysa mola 10 dkydı
Yalnız gitmesi yanlış. Ben olsam seni tutar götürürdüm. Ateşini söndürmeden bırakmazdım
Ama sence düşündüğüm şeyi yapmış olabilir mi
Boşalmaya gitmiştir))
Ohaaa cidden mi o yüzden mi öyle geç geldi sınıfa? Ama bi erkek tahrik olur mu ki öyle
Etmişssin demekki)
Oha ben şok
Neden şok etkilemiş olabilirsin gayet normal
Sınıftan çıkarken ben yüzüme uzun uzun baktı su içerken ben lavaboya gittim geldim bu yoktu sonra ders başladı 20 dk sonra geldi
Bu sınf ne uni mi tahtik edip etmediğini bilmiyormusun?
Üni evet ama ne bilim yani vücut ısım tahrik etmiş olabilir sonra bi ara derste ben böyle çömelmiştim sweatshirtımdan göğüslerim gözüküyordu o da uzaktaydı baktım bana baktı hemen artık ne gördüyse bilmiyorum sksmkskskw
Sence ne görmüş olabilir)) arkadasım azdırmıssın cocugu gitmiş oda dayanamamıs normal birsey sasırcak bir şey yok o hızlı yapmıs sende ugrasmıssın boyle olması için biraz emeğin var
Ondan sonra oldu o sınıfa geldikten sonra oldu digeri
Aa sen 2. yide yapacak mı diye ugrastın )) yeni boslnca muhtemeln hemenkaldıramamıstır ))
Gercekten onu tahrik etmek isteyip istemediğini sen biliyosun bu soruyu sana sormak gerek
Benim doğal davranışlarım bunlar onu tahrik etmek istesem başka şeyler yaparım da o vücut isimdan çok tahrik olmuş gibiydi damarının atışını hissediyorum dedi
Olan olmus cocuk dayanamamıs yapmıs , aman sen tahrik etmeye calısma cocuğun nabzı onu kaldırmaz)) gibi tuvalete yetişemezse sınıfta falan dener töbee))
Sen bi erkeksin daha iyi bilirsin sence el ele tutuşurken vücudumun o ısısıyla ne olmuş olabilir ona bi ara tırnaklarımı ellerine batırdım acıtıyor mu dedim hayır dedi 😈
Detaylıca analatayım
Sen çıkmalısın ben bilmiyorum ki )
Instagrammı
Eveeet
Adın ne orada
Emre
Henüz kabul etmedin )) 193000 populer olam sayfa dogrumu
Cano yazdım ya hani 🙄
Şimdi ne kudurm*şturrr :)
Ciddi misin ohaaa
Evet ooo o nabzı hissetiyse :)
Ya bak 10 dk mola vardı o 30 dk dışarıda kaldı normal mi
:) bırakta çocuk kudur*un
Neee ciddi misin yani öyle bi şey olmuş olabilir mi? Lütfen ciddi cevap ver kafam karıştı şu an
Evet olmuş olabilir :)
vay be..☺️☺️
Ayyy söylesene sence ne hissetmiştir
Güzel ya bence ☺️
Ne güzel söyle ay çıldırıcam
Güzel işte heyecanlı ☺️
O da heyecanlanmış mıdır sence
Bence evet
Alev almadınız mi
Alıyorduk zaten kskskw
Almasi lazim yani 😊😅
Sence ne hissetmis olabilir
Tahrik olup temas kurmak istemiştir.. güzel hisler bence
Ya bak 10 dk mola vardı o 30 dk dışarıda kaldı normal mi skmsmdmd
Seni düşünüp mastürbasyon yapmıştır
OHAAA normalde hiç öyle yapmazdı çünkü ondan dikkatimi çekti içeri girince hoca da şaşkın şaşkın baktı ona
Bazen alev alan durumlarda tahrik olayi böyle bastırılıp kadinla erkek bir degil .. sen bu ateşi yakmaya devam et aranızda birşeyler olabilir😉😊
Peki sence gerçekten de düşündüğümüz şeyin olma ihtimali kaç?
Yüzde 90 bence yani yuksek bir ihtimal bu oldu
Zaten ondan önce de ben sınıftan çıkarken o su içiyordu kapının orada yüzüme dikkatli bi şekilde baktı gözlerini kısıp bende lavaboya gittim sonra geldim bu yoktu herkes sınıftayken benden 25 dk sonra falan geldi
Nasil bi oyun bu
Hareket dersiydi kuş kafes oyunu
Hmm