Arkadaşlar merhaba, 3 / 4 günlük ilişkimi bitirdim cünkü omuzlarımda çok fazla yük var içimde kırılan çok şeyler var geçmişle alakalı psikolojimi iyi hissetmiyorum biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var ki içimdeki kırgınlıkları ailesel sorunları cözeyim ve onunla öyle devam edeyim bunları yalnız cözmezsem onu da yormuş olurum ve en kötüsü ben sevmeyi unuttum.. 2 yıllık toksik bir ilişkiyi bitirdim ama sürekli o toksiklik devam etti bir türlü hayatımdan atamadım o kişi bana çok zarar verdi yani hayatımdan cıktı ama kendime gelmek için ve karşımdaki insanı gerçekten sevebilmem için kendimi iyileştirmeliyim önce bende ona durumu anlattım hayata karşı çok kırgın olduğumu içimde halledemediğim şeyler olduğunu söyledim yalnız iyileşmek istediğimi söyledim ve gayet iyi karşıladı hatta bunları beraber aşalım dedi ama istemedim bana kapıyı kapatıp kapatmaması gerektiğini sordu bende aralı bırak dedim ki kendimi toparladığımda böyle iyi bir insana dönup tam sevebileyim tamam dedi ben kapıyı sana kapatmıycam biraz dinlen dedi yalnız kal ( bu çoçuk benim için mafya babasına kafa tuttu bu arada ilişkimize karşı gelindi cünkü ) sizce ne hissetmiştir şu an duyguları nedir? ( ben bunu ikimizin iyiliği için yaptım ilişkiye şu an hazır olmadığım için ama birinle olcaksam o kişi o olur )
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada kendisi adanalı 😄 adana erkeklerini hiç tanımıyorum nasıl olduklarını bilmiyorum..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, kendini toparlamak ve yalnız kalmak istemen son derece olgun bir karar. Ortada bir geçmişte yaşadığın toksik ilişkiden dolayı hala taşıdığın yükler var ve bunlar seni fazlasıyla yormuş. Şu anki karşındaki kişi, ona olan dürüstlüğünü takdir etmiştir. Onun için kolay olmadığını biliyorum ama onunla bu durumu açık açık paylaştığın için seni anlamıştır.
Bu kadar açık sözlü ve dürüst davranman, ona güven sağlamıştır ve senin iyiliğini düşünmesi de seni önemsediğini gösteriyor. Muhtemelen hissettiği en baskın duygu, sana yardımcı olma isteği ama senin ihtiyaçlarına saygı göstermesi de önemli. İlişkiyi kendini toparladığında yeniden düşünmek isteğini anlamış ve kapıyı açık tutarak sana olan ilgisini bir nevi göstermek istemiş.
Sonuç? Zamanla her şey rayına oturacak gibi görünüyor. Senin iyiliğin için beklemeye değer bulduğunu gösteriyor. Kendine zaman tanı ve iyileşme sürecine odaklan. İlerisi için umut var, rahat ol 💪😊.