Sizce ne hissetmiştir?

Arkadaşlar merhaba, 3 / 4 günlük ilişkimi bitirdim cünkü omuzlarımda çok fazla yük var içimde kırılan çok şeyler var geçmişle alakalı psikolojimi iyi hissetmiyorum biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var ki içimdeki kırgınlıkları ailesel sorunları cözeyim ve onunla öyle devam edeyim bunları yalnız cözmezsem onu da yormuş olurum ve en kötüsü ben sevmeyi unuttum.. 2 yıllık toksik bir ilişkiyi bitirdim ama sürekli o toksiklik devam etti bir türlü hayatımdan atamadım o kişi bana çok zarar verdi yani hayatımdan cıktı ama kendime gelmek için ve karşımdaki insanı gerçekten sevebilmem için kendimi iyileştirmeliyim önce bende ona durumu anlattım hayata karşı çok kırgın olduğumu içimde halledemediğim şeyler olduğunu söyledim yalnız iyileşmek istediğimi söyledim ve gayet iyi karşıladı hatta bunları beraber aşalım dedi ama istemedim bana kapıyı kapatıp kapatmaması gerektiğini sordu bende aralı bırak dedim ki kendimi toparladığımda böyle iyi bir insana dönup tam sevebileyim tamam dedi ben kapıyı sana kapatmıycam biraz dinlen dedi yalnız kal ( bu çoçuk benim için mafya babasına kafa tuttu bu arada ilişkimize karşı gelindi cünkü ) sizce ne hissetmiştir şu an duyguları nedir? ( ben bunu ikimizin iyiliği için yaptım ilişkiye şu an hazır olmadığım için ama birinle olcaksam o kişi o olur )
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada kendisi adanalı 😄 adana erkeklerini hiç tanımıyorum nasıl olduklarını bilmiyorum..
Sizce ne hissetmiştir?