En yakın arkadaşınız sizi görmezden geliyorsa arkadaşlığı bitirmek doğru bir seçenek midir?

Bunu başka hesaptanda yazmıştım ama birkaç şeyi yazmayı unuttum neyse

En yakın arkadaşım yeni insanlarla tanıştığından beri bana davranışları çok değişti. Okulda onunla konuşmaya çalışsam sözüm bitmeden hemen kaçıyor acelesi varmış gibi, buluşmak istesem meşgulum diyor her zaman, doğum günüm için alışverişe çıktığımızda yanımda sıkıldım yoruldum diyordu sürekli, ben ona güzel çanta aldım onun doğum gününde, o bana bir saç tokası ile bileğime olmayan bileklik aldı ve verirken senin ne sevdiğini bilmediğim için bunları aldım dedi. Bileklik çelik olsada neyse ama karardı bileklik. onu ve arkadaşını mağazada gördüm hiç sıkılmıyordu arkadaşının doğum günü için beraber bakıyorlardı. Mezuniyet balosunda lavaboya gittiğimde onunla karşılaştım çok yakındık selam verdim bişi demedi makyajını yapmaya devam etti görmezden geldi, arkadaşlarıyla eğlendi, dans etti, o gece benimle hiç konuşmadı yabancıymışım gibi davrandı ben de bi köşede oturmuş onların eğlenmesini izliyordum🥲. Arkadaş olmak istemiyorum dışlıyorsun beni dedim sonra kırdıysam özür dilerim yazdım. Nasıl istersen diye cevap yazdı. Sizce doğru şeyi mi yaptım? Bide komşuyuz ayıp ettim biraz. O kişilerle tanışmadan önceki davranışı ve sonraki davranışı arasında çok fark var eskiden sürekli beraberdik. Okul yıllığında eskiden çok yalnız olduğunu ama şu an büyük arkadaş çevrem var demişti. O yalnız olduğu anlarda ben vardım yanında. Anaokul arkadaşımdı ve sonsuza kadar arkadaş kalmaya söz vermiştik beraber yurt dışına çıkacağız beraber yaşayacağız diyorduk birbirimize. Bff kolyesi aldık benim kokyem sapasağlam onun ki kırıldı. Bff mıknatıs bileklik aldık benimki yine sağlam onun ki kayboldu. O mesajı yazdığımda nedenini sordu tabi ama bana öyle hissettirdiği için özür dilemedi ya da aramızdaki problemleri çözmek için konuşalım da demedi. Peki nasıl istersen dedi sadece. Gerçek arkadaş böyle yapar mıydı sizce? Bende, sonunda gerçek sadık güvenilir beni dışlamayacak bir arkadaş bulduğumu sanmıştım. Bunu başkalarına söylediğimde ayıp ettin demişlerdi.

Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkür ederim artık hayatımdan çıkardım kendime bakıyorum destekleriniz için minnettarım 🤗
En yakın arkadaşınız sizi görmezden geliyorsa arkadaşlığı bitirmek doğru bir seçenek midir?