Merabalar arkadaşlar😊 çok samimi olduğum okuldaki kız arkadaşım aniden arkadaşlığı bitirmek istedi. sebepse , bunun sevgilisi vardı benim bir tanıdığımda bundan hoşlanıyordu (aynı okuldan) bana biri aracalığıyla haber yollamış (benim eski tanıdığım bir arkadaşa) arkadaşından hoşlanıyor diye bende sevgilisi olduğunu direk belirttim. Sonra yok zaten takılmalık diyor dedi bende takılmalık derken dedim? oda arkadaş tarzı olduğunu belirtince üstünde durmadım olmaz sevgilisi var dedim. bunun üzerine bizim kız arkadaşa bu konuşmaların ekran görüntüsü alarak ona attım aşırı tepki verdi takılmalık mevzusuna çok bozulmuş tepki göstermemişim bende farklı bir amaç kötü bir anlam olmadığını söyledim. Sonra büyüttüde büyüttü meseleyi ben sevgilim için ailemi bile silerim senide silerim dedi birbirimizi üzmeyelim kırmayalım sen yoluna ben yoluna dedi mesaj üzerinden daha sonrasında okulda karşılaşınca hiç bir şey olmamış gibi güleç samimi bir şekilde yanına gidip dürttüm bunuu sonra bana sakın sakın ben bitirdim dedi gözlerini bölerterek. dedim ki arkadaşlığımızın hatırına oturup bir konuşalım dedim tepkisi netti bu kadar fedakarlığıma vericiliğime bir anda sildi attı beni kötü bir niyet beslememiştim ki ben ona sizce normal mi böyle bir tepki verip aniden arkadaşlığı bitirmesi?
Ek: Şimdi arkasından atıp tuttuğu insanlarla arkadaşlığını devam ettiriyor.
Ek: Şimdi arkasından atıp tuttuğu insanlarla arkadaşlığını devam ettiriyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer