23 sene olmuş ama hala o görüntüler dün gibi hafızamda daha 10 yaşımda idim. Gaziantep te bile saatlerce elektrik yoktu öğlen öğrendik deprem olduğunu, yatan cansız bedenler , giden hayaller hayatlar bazı acılar gerçekten unutulmuyor...
17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümü unuttuk mu bazı acılar unutulmaz?
Yaşamamama rağmen unutmadım. Ben de Van depremini yaşadım ne yazık ki. Kayıp verdim, hem de iki kişi. Bu basit bir şey değil. Basit bir durum da değil. Ondan sonra ufacık bir sarsıntıda bile kalbimin durduğunu hissettim. Tek öğrendiğim şey sevgini asla saklamaman gerektiği. Bugün yanında olanlar yarın toprakta oluyor. Tüm ölenlerin ruhu şad olsun. 1999 depreminde olmasa bile 2011 Van depreminde ölen babamın ve amcamın ruhu da şâd olsun.
Ne kadar kutlu bir olay acı dan bahsederken burada jestini yapmayabilirsin 17.480 kişinin öldüğü bir günden bahsediyoruz farkında mısınız bilmiyorum ama bazı konularda hassasiyet hep gereklidir.
@flaneurx evet acıya duyar kasmak olmuş oluyor çok önemsiz biri doğduğu için kutlama yapmalıydık kesin özelde yapın saçmalamayı ben sizin olmayan karakterinize aykırı bişey yapıyorum bu hassasiyetin üstünde duruyorum.