Biz hep kırmamak için sustuklarımız tarafından paramparça bırakıldık.

Biz hep kırmamak için sustuklarımız tarafından paramparça bırakıldık.

Gerçek dost zor gününde bana ihtiyacın var mı diye soran değil. Neredesin geliyorum diye sorandır. Zor günde yanında olan ve her zaman arkanı kollayan kişidir.
Peki iyi olunca kaçan birine düşünce yardım etmezsek kötü olur muyuz
İyi kötü her daim yanında olan, her şeyi açıkça rahatça konuşabileceğin, gerektiğinde haksız olduğunda sana haksızsın diyebilecek akıl verebilecek biri.
Aynen öyle vallahi canı sıkkın olduğunda anlıyorsa karşındaki dostundur..
Her daim yanında olandır.
Her daim yanında olabilmek önemli evet peki biri sana ihanet ediyorsa zor durumda diye yinede yanında olmak gerekiyor mu yani iyiyken kotuluk yapan birine kötü durumunda yardım etmesek merhametsiz mi oluruz
Hayır hiç muhattap olmamak gerek. Hee can çekişiyor gibi bir zor durumda ise elbette merhamet etmek gerekir.
😆. Yinede insan üzülüyor üzüluyorsun ama affedemiyorsun o da kötü
Sen bilirsin.
Bir de enayi yerine koyulmamak var tabi
Bak o da var 🫢
Mesela biri sana yanlış yaptı hata yaptı zor durumdayken ona yardım etmesek bu bizi kotu yapar mı
Hayır yapmaz tabi , yanlış yapan cezasını çekmeli
Şimdi benim bir arkadasım vardı annesi vefat etti cok önceden ama surekli yanlıs yapıyor her dustugunde ben yanında oluyorum ayağa kalkar kalkmaz saçma sapan davranıyor kırmayayim diyorum susuyorum kendini haklı gorüyor bu defada küsüyorum yine kurtulamiyorum duygu sömurusu yaparak karşıma çıkıyor 10 yıllık da arkadaşım şimdi ben bununla hic muhattap olmasam kötü mu olurum
Muhattap olma engelle hatta ulaşamasın
Cevap
4Cevap
Benim dostum yok eskiden vardı dost dediğim adam için fedakarlık yapardım şimdi uğruna fedakarlık yapacağım biri yok ailem dışında
Gerçektende öyle ama işte yinede insan uzuluyor arkadasını kötü gorunce ama affedemiyor
Bir tarafın dağılırken, dağılan tarafını toplamaya çalışır sebebi olmaz dostluğun sorugusu yoktur hatanı sormaz yardımcı olur sana
Ben de hep boyle dusunurdum ama bazemde kusura bakmak gerekiyor bir yere kadar
Kusura bakılmaz bence bir kere kusura bakarsa tekrarında hep kusur arayan kişi olur
Sen kırilan değil kıransın anlasılan ondan boyle söylüyorsun
Kıran taraf olmadım 2 dost bildiğin 30 yıllık dostlarımı sildim gerisini açıklamam keşke kıran taraf ben olsam
Bende öyleydım de işte insan affetse uzuluyor affetmese uzuluyor ama onlar bize acımıyor oylede bir sey var ama sürekli dost kazıği yemekten yoruldum valla artık
Yorulduğun yerde dinlenmiceksin hayatından çıkarıp yoluna devam edeceksin
Bana göre arkadaş/dost kardeş kadar yakın olacak kişidir.
Şimdi moda oldu herkese arkadaş falan demek
Olmadı bilemem
Neden olmadı
En iyisi herkesleşmektense hiç kimselesmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?