Dostum dediğiniz kişi/kişilerde sizi en yakınlaştıran şeyler hangisiydi?
Paylaşım ve empati
Samimiyet ve güven
Zaman ve destek
Eğlence ve keyif
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dostum dediğiniz kişi/kişilerde sizi en yakınlaştıran şeyler hangisiydi?
dost olan arkadaşım hiç olmadı ama kuzenlerim dostum ararım gelirler onlar arar ben giderim oturur konuşuruz gelecek hakkında özellike bir yere gittik mi para o öder ben öderim sıkıntı yapmayız.
arkadaşlar hep çıkarcı kuzenlerde tamamen gerçek dost değiller tabii ama dostlarımdır
Samimiyet ve güven olamaz çünkü sen onu bir arkadaşınlada yapabilirsin bu daha çok patron çalışan ilişkisi gibi bir şey ama paylaşım ve empati kesinlikle dostluğun olmazsa olmazıdır çünkü seni anlamayan senin hissettiklerini hissetmeyen ve zamanını ve diğer sahip olduğu şeyleri elinden geldiğince seninle paylaşmayan birisi seninle dost olamaz olsa olsa dost kılığına girmiş düşmanın olur öyleleri yle ancak soğuk arkadaş olabilirsin
Bir kere dostluk tanimi yapılmaz. Çünkü dostum olabilecek kişi anketinde belirttigin maddelerin hepsi zamana göre olmalı. Dolayisi ile anket olarak yapman sağlıklı istatistik edinmene engel olur. Dostluk çok özeldir herkese olmaz bir şans. Kıymet bilmeli her şeyden önce.
Bence gerçek dostluk senin sadece iyi anında yanında olmayan, her anında seninle olan gerektiğinde ağlayan ve üzülen, başın sıkıştığında ilk arayacağın, içi dışı bir, yalanın olmadığı ve bakışlardan bile anlaşabildiğin insan 😇
Cevap
25Cevap
Mutluluğunu ve hüznünü paylasma geregı hıssettıgın, zorda kaldığında aklına gelen, gun ıcınde halını hatırını sorma geregı duyduğun, sohbet ederken lafın lafı actıgı, senın olmadığın bır ortamda senı ezdırme yen, arkandan konusturmayan ve en onemlı si yanında sacmalayabıldıgın insandır dost..
Az olsun öz olsun dıyenlerdenım.
Keşke son bir seçeneği de hepsi olarak şık koysaydın
Hepsi seçeneği olmadığı için
Samimiyet ve güven diyorum
Her anında sana destek olan, güveni eksik olmayan, ömrünün sonuna kadar dürüst bir ilişki kurabileceğin kişi.
Güven çok önemli benim için ve karşı taraf bencil olmamalı sürekli gelip bana dert sıkıntı anlatmamalı zaten hayat yeterince yorucu ve zor bir yer..
Hepsi birbiri ile bağlantılı değerler. Her biri olmalı.
⭐Samimiyet ve güven başta, paylaşım da destek de çok önemli. Bir de sırrına sahip çıkmak var⭐
hiç olmadı emin değilim ama gerçekse hepsinden bir nebze bir şey katacaktır eminim.
Konuşmazsın konuşmazsın 1 ay sonra napıyon yazarsın iyi len sen napıyon yazar
Mesela sorunlarımı dinlemek ile yetinen değil çözme gayreti içerisine buluna biliyorsa dost diye bilirim, zor zamanlarda yanımda olan içimi dökebilecegim vs vs
Herhangi bir konuda soru işaretine düşmemi sağlamıyor ise dostumdur..
Dosta gidiyoruz diyince nereye diye sormaz gelir başka söze hacet yoktur.
Mutlak bir samimiyet ve güvenin olması lazım.
Samimiyet güven
Zaman ayırıp desteğini esirgememek bence
Samimiyet ve güven
Samimiyet, muhabbet ve güven.
Samimiyet ve güven
Kesinlikle samimiyet Güven
Samimiyet ve güven herseyden önce gelir
Samimiyet ve güven yeterlidir.
Güven Samimiyet.
Samimiyet ve güven tabi ki
Samimiyet ve güven
20 yaşında nasıl burada admin oldun