Evden ayrılırsam babam bisey yapar mı?

arkadalaer wvden ayrilmayi dusunuyorum 26 yaşındayım ve artik bunaldim annemin bana yaptığı haksızlıklar adaletsizlikler beni bunalttı işim uzakta oldugu icin gitmek istiyordum fakat bu konuyu acinca annemin bana olan tepkisi ben nige bunca zamandir burdaydim ki diye düşündürdü yillardir bana olan tepkisini cozemedim kardeslerim olsa makul sekilde cvp verirkn bana niye bu kadar hışımla cevap veriyo sonra da kendini kiyaslama onlarla diyo ben yan komsuyla ya da akrabamin kiziyla kiyaslamiyorum ki kendimi kendi kardesimle aramda ki farki kıyaslıyorum ona varjen bana niye yok diyorum ve her konuda bu böyle ablam farkli bi evde yasiyo onda sorun yok babami yumusatiyo ben unv kazaninca ayni ilde oku dio kardesim kazaninca istedigi yerde okucak diye babama tepki veriyo ama bana gelince hep baban izjn vermez olmaz diyerek babamin yaninda yer alıyo bi kere bile beni savunmuslugu yok kardesimle kavga ediyorum arayi duzeltmek yerine hemen kardesimin tarafinda yer aliyo bana laf sokuyo kardesim sevgilisiyle İzmir'e gidiyo sorun yok bn zamaninda nisanlimla antalya ya gittim diye babama dövülüyorum ve buna annem musade ediyo benim sorunum en cok su ki benim calistigim yer belli ben simfi evden gitsem babam polisi arayamaz biliuorum ama bana bisey yapar mi isyerine gelip rezillik falan ya da dovmeye oldurmeye calisir mi diye düşünüyorum daha önce bi defa babam beni dovdugunde polisi arayip sikayetci olup eve 3 hafta gelmedim ve bisey yapmamıştı ama o zaman yerimi bilmiyodu ve sikayettten baya bi korkmustu geri al dedi aldim fakat gec oldugi icin dava açıldı araya insan falan soktu bana yalan soyletti vs. Simdi de korkar mi yoksa bisey yapar mi

Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Evden ayrılırsam babam bisey yapar mı?