Ademi cennetten koparan kadın?
Bakıyorum kadınlara yarı çıplak geziyorlar dünyanın sonunu getirir mi bu
Ademi cennetten koparan kadın?
Bakıyorum kadınlara yarı çıplak geziyorlar dünyanın sonunu getirir mi bu
daha önemli sorunlar varken insanların ne giydiğiyle ilgilenin zihniyetinden şüphe edilmeli onun bunun giydiği kıyafet değil hakları yenen insanların ahı hayvanlara, bebeklere, kadınlara, erkeklere tecavüz eden getirir, cinayet işleyen getirir, iftira atan getirir madem o kadar rahatsızsın bakmıycaksın herkesin günahı sevabı kendine o kadar dindarsan ilk tesettürün göz kapaklarına indiğinide biliyorsundur sana ben öğretmiyim
Hayır diyemeyiz çünkü erkeklerinde kadınlardan aşağı kalır tarafı yok. Dünyaya bakılınca her yerde şiddet, tecavüz, haram, yalan , dolan , zulüm almış başını gitmiş. Gidiyorda. Hepsini geçtik. Bir köpek yavrusunu sen niye yakarsın. Ondan ne istedin ağzı var dili yok kimseye zararı yok
Cevap
6Cevap
Çok namusluysan sitede ne işin var? Bir sürü cinsel içerikli soru soruluyor burada bunlar da rahatsız ediyor olmalı
tum tecavuz suclularinin erkekler oldugunu biliyormuydun? kadina degil, gucsuz gordugu cok seye; kayvanlara , yaslilara, cocuklara bile hatta damacanaya.. Kadinlar mi getirecek sence hala?
Dininize göre, kadinlara bakmak haram. Nerden biliyon kadinlarin acik gezdigini, dininin kurallarını uygulasan görmezsin.
Yatı çıplak dolaşmak dünyanın sonunu getirmez mal zaten insanlık çıplak olarak geldi dünyaya kopsadi o zaman kopardi
kadınlar kaburga kemiğimizden yapıldı. Kolumuzun hemen altından. Kadına kol kanat gerelim diye
"Yarı cıplak" gezmemiz mi getirecekmis? Oooof of
Yok tamamen * larıda açınca
bakma kardesim adem olma madem rahatsizsin
tabi canım tabi diyebiliriz
Tecavüz eden erkekler daha çok? Cahil.
Ne alakası var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?