Kadınların paragöz olması?

Bu kadınlar kadar para düşkünü bir cinsiyet daha görmedim ben. Gerçekten çok kötü bir şey. İnsana değer vermeleri gerekiyor, paraya değil ama kadınlar tam tersi paraya değer veriyorlar. Bazen sırf bu yüzden acaba sosyalist sistem daha mı iyi diye düşünmüyor değilim. Çünkü bu kadınların paragöz olması o kadar çok şeyi mahvediyor ki. Mesela insan ilişkilerinde para odaklı düşünüyorlar. Sadece kendi çıkarlarını gözetiyorlar. Hatta bazı kadınlar daha da ileriye gidiyor. Bir tane kadın, hastanede küçük bir çocuğun kulağındaki altın küpeyi çalmak için yoğun bir çaba sarfediyor. Ve sonunda çocuğun kulağını paramparça ediyor. Sadece bir küpe için. Ve haberlere çıktı bu olay. Bunu kadınlar yapıyor. Sürekli yapıyorlar. Bu tarz çok fazla olaylar var. Bunlar büyük olaylar. Bir de küçük çaplı paragöz tutumlu davranışlar var kadınların sergilediği. Bu ise milyonlarca kere yapılıyor. Her an bunu görebilirsiniz. Hesap ödememeler, kendilerine bir ürün satmaya çalışan insanlara karşı gösterdikleri agresif tutum, sürekli paranın hesabını yapmalar, zengin koca aramalar, hesap ödememek için bahane ile tuvalete gitmek vs bu liste uzar gider.

Peki size soruyorum kadınlar neden paraya verdiği değerin 10 da 1 ini erkeklere vermiyor?

Kadınların paragöz olması?