3 aydir evliyim eşimle aramda 15 yaş var ve ikinci evliliği bende ilkez onunla cogu seyi tadim onun benden beklentisi cok fazla ben eglenceyi seviyrm oda ağir basli bi kadin istiyor ne yapmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılYani 15 yaş ciddi bir fark. Gencecik kızsın, aile baskısı, ilgi vs derken gerçekten sapmış evlenmişsin. Eğer olgun kadın istiyorsa yaşıtı kadınla evlenseydi, hadi sen gençsin bilemedin, onun ne işi varmış küçük kızla? Hiçte ona ayak uydurmak zorunda değilsin, olmadığın biri gibi davranarak nereye kadar dayanacaksın? Seni sen olduğun için değil, olduğun halini değil istediği kadını oluşturmaya sana şekil vermeye çalışıyor. Eski eşinde gördüklerinin bazılarını aynı şekilde sende de görmek istiyor ama çok yanılıyor. O o kadın, sen sensin. Cinsellik konusunda ise ön sevişmesiz sevişmek mi olur ya dağ ayısı bile daha iyidir, sevişmek nedir bilmiyor anlaşılan. Belki de bu yüzden aldatılmıştır. Hiçte kendini eksik hissetme, sende sorun yok, problemli olan o. Sakın çocuk yapma dedim, çok pişman olursun ve çocuğu da yakarsın. Bence en kısa sürede kendine yeni bir hayat kur derim. Bu adamla Max 5 yıl evli kalırsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şuna karar vermen lazım. Eşinin istediği gibi olmak bir yana. Hayat böyle geçer mi? Sen hayatını böyle mi geçirmek istiyorsun? Sanırım çalışmıyorsun, eşinin de maddi durumu iyi. Bedava para yemek varken neden ayrılıp çalışayım diye düşünüyorsun. Ama hayat böyle de geçmiyor farkındasın. Ya para ve köle hayatı seçeceksin ve şikayet etmeyeceksin. Ya da boşanıp kendin çalışacaksın. Seçim senin. Kimse sana zorla bir şey yaptırmıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir aksine ben çalismayi seven bi kizim ve cok israr ediyorum calismak istiyorum ama o izin vermiyor çalışmama kendi kazandigim parayi hesapsiz kitapsiz harcamak varken neden bi erkegin minnetini cekmek istiyeyim ki
Ağır başlı davran ama bunun senin ruhunun sömürdüğünü görmesine izin ver ve sende sevdiği her şeyden onu mahrum bırak mucizeyi gör
17 Yorumla
Soran+1 yılOnun bunu soyledigi gunun ertesi gunu yaptim agir basli davrandim cok konusmadim sordugu sorulara kisa cevap verdim bu durum onu cok eahatsix ediyordu zorla konusuyorsun bu ne ya falan diyrdu
Soran+1 yılEvet amacim o zaten sabrediyorum olmasa onunla konusacam o hayatina bakar ben hayatim
Soran+1 yılHe bide bana benim ona zevk vermedigimi orgazm sorunum oldugunu gecmisteki kadinlardan daha cok zevk aldigini soyledi bunu kabullenemiyorum artik istesemde zevk alip veremiyorum ne yapmaliyim
Soran+1 yılEvet bende yediremiyrm ondan cok uzaklastim aklima geldikce ağliyorum elimden hicbirsey gelmiyor
Fantezi dünyanı genişlet
19 Yorumla
Soran+1 yılBen seksi kiyafetler giyerim bazen etkilemek icin guler kirmizi baslikli kiza dondun beyaz giyerim hayalete donmuşsun der bende o an birsey yapamam
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor daha acik konusurmusun
Soran+1 yılSebep
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılNe soyliyeceksen burdan soyle kimse kimseyi tanimiyor ayip degil
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
32Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba kardeşim yorumlarida okudum ama şahsen pek bişey anlamadim
Kocan 35 sen 20 yasindasin evlenirken agir basli olup olmadina bakmıyor
Evlendikten sknra 3 ay sonra senden olmadin biri gibi agir basli olmani istiyor
Değişik
Yine değişmez kural özele gel bak ne diyecem diyen cinsler felan hic sasirmadim
Istedigin sey ne?215 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ben yine olurum olmaya calisirim ama bana o sansi vermiyor utangaçligimi kirmama izin vermiyor hep herseyi elestiriyr guluyor dalga geciyor seksi birsey giydimmi yani bende ne yapacagimi bilmiyrm
Soran+1 yıl1.5 yildir nişanli kaldik benim eglenceli bi kadin oldugumu biliyrdu huyumuda biliyordu
- +1 yıl
Kendi kendini istimla yapiyormus yani rahatlatiyormus ve sebebi sende buluyormuş sıvın gelmedi için felan komik sende buna inandın öylemi
Cevap ( bekar oldugunda surekli istimla yapan cinsel icerik izleyen kisiler surekli daha fazlasjni ister bu yüzden normal iliskiden zevk alamaz ve yine cinsel icerik izler ve kendini tatmin eder)
Yazik etmissin kendine ne diyim
Soran+1 yılBana bunu soyliyince cok uzuldum cok kendime dert ettim ellimden gelenide yapiyorum ona isteklerini sormaya calisyrm ama bana bu konuda yardimci olmuyor ilkez oldugu icin biraz acemide olabilirim ama bilmiyorum belki gecmisteki kadinlarin verdigi hazzida veremiyor olabilirim
Soran+1 yılO sira gozunu kapatiyor sizce erkekler o sira neden gozlerini kapatir
Soran+1 yılDiger sorumada yorum yaparmisin bi erkek olarak fikrini merak ediyorum
Soran+1 yılBen biraz daha cabilacam onu mutlu etmek icin ama o gozunu kapatirsa bunu soracam ona cok igrenc birsey dedigin gibi baskasi aklindaysa gider o kisiye
Soran+1 yılTesekkur ederim
Agir baslj kadin istiyorsa kendi yasindakiyle evlenmeliydi. Erkekler boyle iste genc guzel kadin isterler aldiklarinda da içini çürütürler sonra da sen boyle degildin demeye baslarlar. Bu yaşlarini cok ararsin her şey yaşında guzel. Agirbasliligi kocanin yasina geldiginde yaparsin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle herkese beni gosterince cok begendiler ovduler buda benimle evlenmek istedi tabiki ama evlendigimizden beri benim ruhumu çürütü her tartismada bana kapinin yolunu gosterdi 3 aylik evliyim evliligim bitmesin diye sustum
Bebeğim narsist insanların özelliklerini araştır. Sonra da narsistlerle başa çıkma yollarını araştır. Sen olduğun halinle çok güzelsin ve özelsin🥰 Kendini keşfet. Kendinde sevdiğin yönleri öne çıkar. Kendinde sevmediğin yönlerini törpülemeye çalış. ASLA ama ASLA birinin kalıbına girmeye çalışma😤 Çünkü o kalıba girdiğinde kendin olmadığın için büyük bi mutsuzluk yaşayıp kim olduğunu bilemez hale geleceksin 😔
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin iki gundur onun istedigi gibi davraniyrm ve resmen olu gibi hissediyrm kendimi
Soran+1 yılTabiki dinlerim tavsiyelerini tesekkur ederim🥰
+1 yılOkadar yas farki olursa normal adam her halti yasamis bu yüzden kendinizden cok büyük heriflerle evlenmeyin kizlar sonra oturursunuz evde cekirdek citlarsiniz
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklisin cinsel konudada anlasamiyruz on sevişme olmaz direk ilişkiye girer ben bunu sorun ediyrm oda 2 3 haftada bir yaklasir bazen bana genelde mastürbasyon yaptigini goruyorum nedenini sordum bende orgazm bozuklugu oldugunu soyledi zevk suyum akmiyormuş icim soguyormuş
- +1 yıl
Öf bosan genc birini al ne ugrascan onunla
Soran+1 yılİşte bosanmak zor oluyr o şikayetci bende kendimi cok kotu hissediyrm sorun acaba bendemi diye
Babanla arasında seninle olduğundan daha az yaş farkı vardır. Bu kadar büyük insanla (üstelik ikinci evliliğiymiş) evlenirken ne düşündün bilemiyorum... sorunlar kaçınılmazdı ama sizin ki çok erken başladı. Tavsiyem çocuk yapmaman yönünde olur ancak
13 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yamayi zaten dusunmuyorum evliligimin duzene girmesini bekliyorum
Soran+1 yılEvet beni degistirmeye istedigi biri gibi yapmaya calisyr duyduguma gore eski esi cok seksi havali bi kadindi banada surekli seksi ol cocukca hareketler yapma agir ol falan diyor
+1 yılSimdi başkaları 15 yaş normal diyecekler ama desinler. 15 yaş çok sen 20 isen o 35 sen hayatının baharindasin o ise artık yavaş yavaş olgunlaşmış yerine oturmuş bunu evlenmeden önce düşünecektin bununla bitmiyor gerçek yaşı bilemediğim için cinsel hayatinizda'da sorunlar olacak ilerleyen senelerde sen devam diyecen istekli olacan adam belki aradaki yaş farkından dolayı senin gibi düşünumeyecek
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogru
Bunu seninle evlenmeden düşünecekti almış çıtırı yanimda otur diyor yok öyle dava
21 Yorumla
Soran+1 yılBeni cinsel konudada begenmiyor kendimi cok kotu hissediyorum
+1 yılGülüyor mu bide bi tane yapıştır kendine gelsin. Sıkıntı sende değil karşındakinde
131 Yorumla
Soran+1 yılBende kendimde sıkıntı ariyorum elimden geleni yapiyorum
- +1 yıl
Bak diyorum ki sıkıntı sende değil kendinde aramayı bırak yıpranırsan kendine gelemezsin
Soran+1 yılDaha 3 ayim bile olmadan beni okadar yiprati ki surekli her tartismamizda ayriliktan bahsediyor ben ona birsey desem sen ayrilmak istiyorsun ayrilmak istiyorsan ayril gibi cumleler
- +1 yıl
Psikolojik şiddet uyguluyor şikayet et
- +1 yıl
Ömür dayanmaz. Rabbim kolaylık versin
Soran+1 yılİlk esi tarafindan aldatildi belkide onun acisini benden cikariyr bide yaş farki var biri beni guzel buldugu zaman bile sinirleniyor beni begenmiyeceksin dusuncesinde
- +1 yıl
Aslında korkuyor peki hiç konuşmayı denedin mi?
Onun zayıf noktası sensin aslında sana biri göz koysa bile çıldırır nasi biriyle evlendin ki. Sor ona konuş bana niye böyle şeyler söylüyorsun üzülüyorum de - +1 yıl
Buralarınız ne
- +1 yıl
Burçlariniz*
Soran+1 yılO boğa ben yengeç
- +1 yıl
Uff ters gelmis
Soran+1 yılTabiki disari cikinca guzel kiyafetler giydimmi laf atiyor giyme cikar sunu açik diyr ama ayni aciklikta kotu seyler giydimmi ses etmez erkek olan ortamlardan uzaklaştiriyor surekli biri bakiyormu diye bakiyor biri baktimi aşiri sinirlenir kavga etmememsi icin zor tutarim
Soran+1 yılAma cogu konuda bu iki burc anlasiyor bazi konularda ters
- +1 yıl
Duygusal mısın
- +1 yıl
Baya kıskanç boğalar ne kadar karşılaştıysam hepsi kıskanç
- +1 yıl
Mesela yemek seviyorsunuz ikinizde yemeyi ya da yapmayı ossi lazım doğru mu
Soran+1 yılSon sorunu anlamadim
Soran+1 yılBen cok duygusalim hemen aglarim oda nefret eder aglamaktan ikimizde cok inatçiyiz bu konudada ters kiskanclik ikimizdede çok var ben cok ilgi meraklisiyim oda bi okdr ilgiyi sevmez
- +1 yıl
Yemek yemeyi mi seversiniz yapmayı mi hem eşin hem sen üzerinden cevaplayabilirsin
Soran+1 yılBen ne yapmayi nede yemeyi severim cok yemek duskunu degilim ama o yemek yemeyi cok sever
- +1 yıl
Anladım iste bi kısım konuda terssiniz birbirinize hem seven adam yanındaki kadının dışarda açık giyinmesini istemez
Soran+1 yılO biraz eski kafali kadin acik giyinmez kadin yanliz birsey yaomaz telefonuna dokunamam ozel hayatina karisamam gibi seyler
- +1 yıl
Erkek de açık giyinemez baktığında😂kadın açık giymemeli aslında doğru yani.
Bu geri kafaliliktan değil de inançlarına gelenekleine bağlı bi adamdır.
Evlenmeden önce ben açık giyinicem filan demiş miydin
Soran+1 yılEvet biz bu konuda anlasmistik tamam duzgun giyinecem ama kapanmam dedim sumdu surekli baski yapiyr ben kapali kadinlari begeniyorum gibi
Soran+1 yılGeri kafalilik dedigim erkeklerin 4 kari getirmesi dogru benim istedigim birseyi yapmasi kilibiklik yuzuk takmak kilibiklik yolda el ele tutusmak sacma
- +1 yıl
Desene madem kapalıları beğeniyordum niye evlendin benimle
Soran+1 yılSoyluyrm gidip kapali alsaydin o zaman ben seninle tanisirken aciktim neden begendin
- +1 yıl
Eeee
- +1 yıl
Bisi demedi mi
Soran+1 yılHayir cevap vermiyor ama yine dile getiriyor zorla kapanacaksin demiyor ztn ama surekli eleştiriyor erkek gibi giyiniyorsun acik kizlar benim gozumde erkek gibi falan diye
- +1 yıl
Aman boş ver takma
o eğlenceli adam olsun sen niye gençliğini çürütesin bi moruk için
15 Yorumla
Soran+1 yılGencligim 3 ayda gitti bende yaşlandim gibi
Soran+1 yılOzguvenli bi insan bende cok deger verdigim icin hic gitmedigim icin o dusunceye girmiyor
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılSizi tanıdığında eylenceyi sevdiğinizi bilmiyormuydu, çok yaş farkı var o yaşamış ruhunu dinlemdirmek istiyor, siz hayata yeni başlıyorsunuz,, bir süre sonra her şey düzene girer alışma safhasındasınız
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyrdu benim eglenceli oldugumu ztn baslarda surekli gezeriz falan diyordu tatil yerleri sayiyordu simdi beni balayina bile goturmedi sadece arada yuruyuse cikartiyor okadar
- +1 yıl
Otırun konuşun, beklentilerinizi söyleyin, karşılıklı orta yol bulmaya çalışın, aksi takdirde evlilik çekilmez bir hal alır, uygun ve tatlı dille tepkilerinizi gösterin, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler
Soran+1 yılBu soylediginiz cok guzel cok denedim ama maalesef asla oturup boyle sorun hakinda konuşmaz
15 yaş fark var normal, dinginlik zamanı senin ise çılgınlık zamanların. Senin enerjini bitirmesin sürekli heyecanlı ol.
10 YorumlaAğır başlı olmak her zaman iyidir yerine göre davran kendinden büyük birini tercih ettiysen uyum sagla ona
21 Yorumla
Soran+1 yılTabikide yerine gore agir basliyim sadece kocamla yanlizken gulup eglenmek istiyorum ama o bunu cocukca goruyor bana eşlik etmesine ragmen sarilip opmem bile ona cocukca geliyormus
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. 15 yaş bir kuşak demektir. Sen çizgi film seyrederken o evliymiş.. Yasliyi genç hale getiremezsin genç olan yaşlanacak. Hızlı bir şekilde yaşlan.
00 YorumlaO zaman niye 15 yaş küçük biriyle evlenmiş sen yaşını yaşıyorsun normal olarak. Beğenmiyorsa yaşıtı biriyle evlensin takılırlar ağır ağır
00 Yorumla
+1 yılonuda kendine uydur bence
211 Yorumla
Soran+1 yılUyduruyorum oda benimle guluyr ama gecen konustugumuzda boyle sadece arkadas gibi oldugumuzu kari koca iliskisinden uzak olacagimizi soyledi
- +1 yıl
ya ne alakası var sen eşlik görveini yerine getirmiyomusun aslında evlilikte hayat boyu süren bir arkadşalık değilmi tek farkı sevgi ve seks
Soran+1 yılAma ona gore oyleymis evin icinde surekli seksi mi konusacam cok sacma geliyor bana aniden ona sarilip opmem bile cocukca geliyormus ne yapacagimi bilemedim
- +1 yıl
olay seksi konuşmak değilşki hanımefendi olmanı sitiyor yaşlar kaç sizin ailsinde gördüğünü bekliyor gibi birde burçlar nedir
Soran+1 yılAilesinde gordugu degil annesiyle babasida surekli cekişmeli bi evliligi vardi eski sevgilisi ve eski esinden gordugunu belkide bekliyordur bana gecmiste hayatina cok insan girdigini ve hicbirininde bu tavirlarda olmadigini soyledi
- +1 yıl
valla bence sen
Soran+1 yılBence ben ne
- +1 yıl
valla ben sence çok tercih edilen kişi olmalısın herkse seni siter
Soran+1 yılTabiki bosansamda alici cok olur ama ben eşimin beni istemesini istiyorum sonucta 3 aylik evliyiz daha
- +1 yıl
rituelle bağlayalım
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılOnun yanında istediği gibi ol o yokken istediğin gibi eğlen. İçinde ki çocuğu öldürme.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. böyle bir talebi yerine getirmeye calısman da sacma o eglenceli olsa mesala?
00 YorumlaYaş farkından dolayı pek uyum olmaz sanırım
00 Yorumla
+1 yılNeden 15 yaş büyük birisiyle evlendin.
114 Yorumla
Soran+1 yılBilmem halamlar taniştirdi yasi buyuk ama gostermiyr cok modern biz tanistik cok ilgili sevgi dolu beni havalara ucurdu bende aile baskisindan kurtulmak icin evlendim
- +1 yıl
Peki seviyo musun
Soran+1 yılEvet seviyorum 1.5 yil nisanlida kaldik bazen ayrilasim bile geliyr ama o muhabete girince korkuyrm direk geri adim atiyrm
- +1 yıl
Zor değil mi peki 20 yaşında evlilik sorumluluğu
Soran+1 yılZor o yuzden cevremdekilere evlenmeyin diyorum bekarlik gercekten sultanliktir
- +1 yıl
Çocuğun var mı
Soran+1 yılHayir yok 3 ayim bile olmadi daha evleneli
- +1 yıl
Sen bilirsin tabii ama bence evliliği ve eşini iyice tanımadan çocuk doğurma bir kaç yıl bekle
Soran+1 yılZaten cocuk yapmayi dusunmuyorum oda bunu anlayisla karsiliyor
- +1 yıl
Bana mesaj atar mısın bir şey soracağım burada herkes görüyo yazdıklarımı
Soran+1 yılTabi
Soran+1 yılXper yetersiz oldugu icin yazamiyorum
- +1 yıl
Gizliden çık ben yazıyım
Soran+1 yılİstek atacam simdi sana
- Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yıl15 yaş kuşak çakışması yaşamıyormusunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılYaşiyoruz
- +1 yıl
Yerinde olmak istemezdim
Soran+1 yılBende istemezdim
- +1 yıl
Bol şans
+1 yılKocanı seviyorsan sende ağır başlı ol.
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyrm tabiki ama onun beklentileri fazla agir basli seksi bi kadin bende utaniyrm
- +1 yıl
O zaman sende ayrıl yani artık keyfin ne istiyorsa barlarda mı kulüplerde mı sahil kenarında mı takılmak istiyorsan Git özgürce takıl yani öyle adamı da kimse çekemez arkadaş dünyaya bir kez geldin.
+1 yılhay kafana emi. 10 sene sonra altını bezlersin adamın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim babam öyle ya o olgunlaşmis ve tatmış biri çoğu şeyi artık tecrübesini ve olgunluğu var. Ondan biraz senin ayağına uymasını isteyebilirsiniz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. başınaa iş almış seni alarak
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNeden boyle birsey soylediginizi soylermisiniz
Soran+1 yılSoyle merak ettim
Herkesin isteği var ama kimsenin larakterini değişemezsin
00 Yorumla
+1 yılona göre kendini değiştirmemelisin. seni kabullenmeyi öğrenmeli
00 YorumlaOlduğun gibi davran gerçekten seviyorsa seni olduğun gibi kabul eder
00 Yorumla
+1 yılOrtada bibyerde bulusun ama 15 yas sikinti
12 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla konusup sorunlari cozmek istiyorum ama o hic konuşmaz konuyu kapatir
- +1 yıl
O zor biraz ya cekicen kahrini ya da ayrilcan baska yolu yok hayir anlmyrm baban yasindaki adamdan ne buldun
+1 yılYaşlarınız kaç
14 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 o 35
- +1 yıl
Senin için kıpır kıpırdır
Soran+1 yılEvet ama işte onu memnun edemiyrm cinsel hayatada beklentileri yuksek bende tecrubesizim
- +1 yıl
Senin enerjin yeter de artar
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Neden evlendin
16 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordum basta eglenceli tarafim cok hosuna gidyrdu ama evlendikten sonra bana cocukca oldugunu biraz seksi bir kadin olmami soyledi beklentileri cok yuksek
Soran+1 yılEvet anlasamiyoruz evlendigimiz gunden beri hep kavga ediyoruz
Soran+1 yılAyrilmaya cesaret edemiyorum sorun orada kac defa ayrilma yolluna girdim yine dondum yapamadim
Daha bu başlangıç. Ana yemek ve tatlılar var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman citir bir hatun almsk yerine yasitini bulsaydi
00 Yorumla
+1 yılKomiksiniz sadece.😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeseydi ozm zorla mı evlendi pwzevenke bak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldoğal ol yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende ağır başlı ol o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğır ol sende
00 Yorumla
+1 yılsenin yaş kaç
16 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 o 35
- +1 yıl
eşin çok büyük değilmi
Soran+1 yılBilmem öylemi😂
- +1 yıl
babanın yaşı kaç
Soran+1 yıl44 falan
- +1 yıl
kocan babana ne diyor abi mi
+1 yılZor durum
16 Yorumla- +1 yıl
Bir sorum olacak
Soran+1 yılTabiki
- +1 yıl
Gizlisin soramadım
Soran+1 yılburada sor
- +1 yıl
Önemli soru
Soran+1 yılTamam sor dinliyrm
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaş farkından dolayı aranızda uyum olmaz
00 Yorumladokun istekli ol
00 Yorumlakaç yaş var hocam?
00 Yorumla15 yaş büyük adamla evlenirsen böyle olur.
00 Yorumla
+1 yıl15 yaş çokmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıl beraber takılalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğır davranın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ağır hakaret et
00 YorumlaAltdan al
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun yaş kaç
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026