Selam arkadaslar 5 yasinda uvey kizim var yani kocamin ilk esinden olan kizi 1 hafta once oz annesi vefat etti esim onu en yakin zamanda bir pedagoga goturecek zaten sart ama biz ne yapabiliriz haberi duydugundan beri agliyor konusmuyor altini islatiyor cok uzuluyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç konuşmaya zorlamayın konuş demeyin. Siz eşinizle oyun oynayın. O sizekatılacsk mı baksın belki katılır. Bu tip durumlarda 3. bir kişinin etkisi olur arkadaş ani abla vs
Devamli yaninda ol zorda olsa. Yani hep oksa sev gozyasini sil. Istedigi seyleri yap.
Yapiyorum ama iste fayda olmuyor
Hic bir tepki vermiyormu?
Agliyor gece altini islatiyor onu uyutmak istiyorum mizmizlaniyor
Esin ne ediyor destek cikiyormu
Destek cikiyor tabi
O zaman psikiyatrdan baska kimse yardim edemez. Yine desteginizi kesmeyin hep yaninda oldugunu hissettirin ama? Birde mezarina getirmeyin daha kotu olabilir.
Yok goturmedik zatende esim zaten pedagoga goturecek ama biz bu sure zaefjnda ne yapabiliriz
Dedigim gibi elinizden geldigi gibi destek cikmak lazim. Sevmek oksamak onun istedikleri ne ise ona gore biraz ayak uydurabilmek ona iyi gelir. En cabuk bir sekilde peragoga gitmeniz iyi olur.
Üvey annesin ama kalbin güzel rabbim güç versin inşallah sanada kızımızada pedogog görsün sizde sıcak yaklaşın atlatıcak ama unutmayacak
Öncelikle üvey annelik algısını öyle güzel değiştirdiniz ki aklımda küçük bir kızın ruh halini irdelemeniz içimi ısıttı. Kolaylıklar dilerim siz harika bir annesiniz.
Zaten cok seviyorum fakat simdi o boyle kabuguna cekilmisken ne yapacagimi bilemedim
O yaşta bir çocuğa oyun, onunla birlikte yapılabilecek aktiviteler iyi gelecektir. İnşaallah zamanla uyum sağlayacaktır.
Ilgileniyorum ama fayda etmiyor maalesef
Bizler illaki yetersiz kalıyoruz her konuda bu hassas konu için acilen yardım alın
Cenaze isleri bitsin zaten pedagoga gidilecek
Yaşı küçük ilerde uyunur gider
Unutulur mu bu aci
Akışına bırak
Uzuluyorum ama
Bazı şeylere sadece üzülür insan ama bitiriyor yapamaz