Selam arkadaslar 5 yasinda uvey kizim var yani kocamin ilk esinden olan kizi 1 hafta once oz annesi vefat etti esim onu en yakin zamanda bir pedagoga goturecek zaten sart ama biz ne yapabiliriz haberi duydugundan beri agliyor konusmuyor altini islatiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şefkatinle onu sarmalarsan bu onun için en iyi iyileştirici güç olur :(
Haklisin
Ona annesinin yerini aratmayacaksın.
- Kızım, evladım, canım diyerek yaklaş. Ben varım, bende senin annenim. Herkes bir gün ölecek. Annen şu an senin ağlamanı görüyor, çok üzülüyordur. Ağlama annen üzülmesin. Ölenler bizi görür. Annen şu an seni izliyor. Mutlu olursan, ağlamazsan annen sevinir. Anneni üzmekmi istersin, sevindirmekmi. Şimdi ağlama. Hem sen yalnız değilsin ki , baban var, ben varım. Bende senin annenim de öp sarıl ona.😔
Diyorum hep ama ne fayda
Surekli opuyorum kucagima aliyorum ama hala uzgun minigim
1 hafta icindede acisinin gecmesi imkansiz zaten
Sen böyle devam et. Unutur bir müddet sonra.1 hafta kısa süre. gezmeye çıkarın onu, evde durmasın. Dışarda elini hiç bırakma. sana bağlanacak, anneyi unutacaktır.
Unutur mu ki acisi gecer mi
Geçer elbette. Gör bak. seni çok sevecek, annesi aklına dahi gelmeyecek.👍🏻 bu arada yaşın kaç senin
27yim
Umarim unutabilir ya daha cok kucuk
Yazik yemeden icmeden de kesildi
Sende küçükmüşün. ben 42 yaşındayım. dediğimi yap sen , her şey yoluna girer , emin ol👍🏻
Umarim abla
Kocam iste onu pedagoga goturecek
her şey güzel olacak üzülme
Bakalim iste kocam ve ben cok endiseliyiz
şu an endişeli olmanız normal , çünkü daha yeni. Düzelecek her şey
Kucucuk yasinda annesiz kaldim yavrum
Kaldi
Zamanla düzelir anne şefkatini eksik etme yeter
Umarim ya
Kocam onu zaten pedagoga goturecek
Pedelog her şey değildir olay sizlerde de biter
Yok orasi oyle de biz ne yapabiliriz
Aile şefkatini esirgeme özellikle sen kendi çocuğun varsa ondan ayırma her ne olursa olsun başkasının çocuğu olarak görme
Kendi cocugum yok
Ama o da benim bir cocugum artik
Ohh mis maşallah size
Bi de duzelebilse iste
Ne zamandan beri kötü peki uzun zaman mı oldu
1 hafta iste vefat haberini aldi alali
Daha yeni hak verin çocuğa boş vaktinizde alıp dışarı gezmeye lunaparka falan çıkın bu sıkıntılı gününde kafasını dağıtmaya çalışın sevdiği şeyleri yapın unutturmaya çalışın bu işe yarayacaktır
Cikartmaya calisiyoruz ikimizde fakat istemiyor evde kalmak istiyor
Sabah uyandiginda ise altini islatmis halde uyaniyor
Uzuntuden bunlar hep iste
Malasefki evet zor durum Allah yardımcınız olsun
Amin esim ve bende ne yapacagimizi bilemedik iste pedagoga goturecegiz ama simdi cenaze isleri karmasa falan hep ust uste geldi
Müsait olduğunuz zaman gidersiniz uzman hekim iyisini bilir
Aynen oyle
🙏
Ben ne yapmaliyim sence veya ne yapmamaliyim
İlgini eksik etme çok çok ilgi göster yeterlidir sevdiği şeylere hep odaklanın hep beraber
Uyku oncesi mesela
Masal anlat kitap oku kabul ederse uyuyana kadar beraber yatın sonra eşinin yanına geçersin
Geceleri onu tuvalete kaldirmak istiyorum fakat sonra aglamaya devam ettigi icin kaldirmiyorum yanlis anlama el kadar bebenin idrarindan tiksinmem ama hani psikolojisi bozuk ya simdi o yuzden boyle alismasin diye
Şu an zaten ucumuz yatiyoruz
Patolog ile görüşün birazda zaman sonra her şey güzel olacaktır
Pedagog demek istedin herhalde
Pardon t9 kurbanı oldum evet pedagog olacaktı
Gorussek bile onun omru boyunca bu aciyi tasimasini bilmek hep uzulecegini bilmek canimi yapiyor
Ömrü boyunca taşımayacak zamanla unutacaktır elbet
Unutur mu sizce
Evet
Cok kucuk ya bu yasta boyle bi yuk
Bacım öyle ama Allah’ın taktiri yapacak bir şey yok size düşen görev çok fazla ilgi uzman hekimden yardım almak okadar iyi akşamlar Allah yardımcınız olsun