Güncellemeler
+1 yıl
Orada da benzer olaylar basima geldi. Yan dairem bostu. Iki adam tasindi gulsem guluyorlar, hapşırsam hapsiriyorlar vs. Ayni sitede tum camlarimi goren dairede biz tasindigimizda perdesini dogru duzgun acmayan sessiz sakin bir ogrenci oturuyordu. Rahatsiz olmuyorduk daha sonra o da apar topar tasiniyor ve karsimiza bir kac tane adam tasiniyor. Evlerine perde takmiyorlar. Banyodan cikiyorlar adamlari beline havlu sarili goruyoruz, ic camasirlarini her seylerini goruyorduk.
Güncellemeler
+1 yıl
Muzik sesleri, yine e*kortlar geliyor vs. Ayni kizi baska baska evlere girerken goruyoruz vs. Arabami park etmeme izin vermiyorlardi. Tabi ben bunlari eski esimin yaptirdigini bilmiyodum tahmin etmiyodum bu kadarini yapacagini o sirada oglum askerdeydi. Kizimla yalniz yasiyorduk. Kizimda okuyordu. Kiz okuyo diye kirayi zor bela odetiyoduk babasina. Kizini okutmaktan bile aciz bir insan. Aonra biz yardim istiyoruz eski esimden yine mecburen burdanda tasinmak icin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsan değiller ya
Diger yaptigim yorumlari da okuyun olayin devami orada lutfen yardim olun.
Taşınmayı düşündün mü?
1 yilda tasindigim 3. Ev zaten yazdim. Baska yere tasinirsam yine ayni seyler gelicek basima biliyorum
Söyleme adresini
Simdi aile mahkemesine dilekce yazip verdim. Uzaklastirmayi 3 ay daha uzattilar ama yeterli degil. Şu an hala site benimle ugrasiyor. Yan komsum hala mobinglere devam ediyor. Ben kusmaya basladim. Psikolojik maddi manevi cokertmeye calisiyorlar zaten beni.
Yerinde olsam başka şehire taşınmayı düşünürüm
Kiralar ates pahasi nasil olacak.
Hayat sartlari cok zor.
Ev arkadaşı bul kendine
Haklısın cidden zor ama bunları bi çıkar hayatından gerisi çok kolay Kendine gelirsin ya
Bakin benimle dalga geciyolar yolcu diye. Beni heryerden attiriyolar. Benim yasamami istemiyolar.
Pislikler bian önce taşı evini
Kiralar cok yuksek tasinamiyorum
Ev arkadaşı bul
Benim genc kizim var guvenemem kimseye
Kizimin okulu var okudugu okuldan takip edebilirler
Kaç yaşındasn
Neden sordunuz
Merak ettim
saçma karşı gelcen
Ben aileme yakin biryere tasinmayi tercih ediyorum yine basima bisey gelirse onlar yardimci olur diye. Burdada siteye tasiniyorz. Yine benzer olaylar basimiza geliyo. Ilk tasindigimz gun basliyo hemde. Yan komsu tasinirken gunduz vakti ses oluyo diye kapimi caliyo. Yatagimi bedava almaya calisiyorlar. Tasinirken eski esim deger verdigimiz butun esyalari kirdiriyor. Tasindigimizin ucuncu gunu kapimizi 3 adam anahtarla zorluyor. Birde guvenlikli site olacak. Sonra yonetici yan komsumuzla birlik olmuslar. Yonetici kendi oglunu yan komsunun evine yolluyor. Kapimizin onunde kufurlesyolar. Sigara iciyolar. Havuzdan cikmislar altlarinda havlu sarili. Kizomda kapiyi acti neden boyle yapiyosunuz diye. Kizimin ustune yurudu genc cocuklar 5-6 erkekti. Kes ben hane sahibiyim diyerek kizimi dovmeye kalktilar bende kizimi kurtarmak icin geldim yonetici kadinida cagirdilar birbirimize girdik. Evimize kadar girdiler zor attik.1 yil icinde bu 3uncu evim ve yasadiklarm. Bunlari yaptiranin kocam ve abim oldugunu burada ogredim.
okey.
Daha sonra eski esim ya beni eve alirsiniz ya da arabayi verirsiniz diye bizi tehdit etmeye kalkti. Kira paralarinida oglumdan aliyormus. Oglum calisiyor. Kendinden bes kurus cikmiyor. Ama oglum ondan korkuyor. Karsi geldik zaten. Bagli oldugumuz ildeki karakola basvurduk ilk gittgimizde bir bayan vardi. Ciddiyetle ifademizi aldi. Eski kocama uzaklastirma aldik. 1 ay sureli. Bize isterseniz kadin siginmaya goturelim dediler. Biz dusunelim kizimla dedik. Hazorlandik ertesi gun yine gittik. Kadin siginmaya gitmek istedigimizi söyledik. Ayni kadin hic ciddiyetsiz. Bizi dogru duzgun dinlemiyor. Is arkadaslariyla sakalasiyor bizi bekletiyor vs biz kizimla sasirdik kaldik. Sizi kadin siginmaya goturucez diyip goturmediler. Bende arabam vardi kadin siginmayi aradik siz alin bizi diye arabanizla almayiz filan dediler. Bizimle ilgilenmediler. Bizde arabamizi birakmak istemedik. Bende bastim gaza İstanbul'a gittim oradaki belediyleri, mor catiyi, karakollari, aile ici buroyu aradim, gittim, ifade verdim kizimla. Sadece uzaklastirma kararini onata bildik. Oradaki kadin siginmaya gittik bizi 2 gun bile idare etmediler. Bana deli raporu aldirmaya calistilar. Neler cektimm... Hicbiri dogru duzgun yardimci olmadi ben yine o psikolojik siddet taciz gordugum eve gitmek zorunda kaldim. Kira kontratim daha bitmedigi icin orada sabretmeye calistim fakat site yonetimi beni aradi sizi evden attiricaz diye. Attiramadilar. Ev sahibini kafalamislar simdi de ev sahibi evi saticaz evi gormeye gelcekler diyo. Biz iki bayaniz eve kim girecek kim gidecek bilmiyorum. Ne yapacagiz bilmiyorum. Nerelere basvurmaliyim lutfen cok zor durumdayim. Yardim edin.
Abim yerleri sattirdigim icin eski kocamda bosandigim icin birlik olmuslar insanlari uzerime azmettirip benden intikam almaya calisiyorlar. Ben bunlari nasil ispat edicem. Abimde guclu bir insan eli kolu heryere uzaniyor.