Eski kocam ve abim insanlari uzerime azmettiriyor ne yapmaliyim?

2018 den beri basima bir dizi olaylar geliyor. Babam oldukten sonra yer davasi oluyor. Kardeslerim bana hakkimi vermiyorlar. Bende dava acip hakkimi aliyorum herkeste aliyor. Daha sonra eski kocamda eve bakmiyordu gecinemiyorduk. Parami yiyordu. Cocuklarina bakmiyordu. Anlasmali bosanalim diye ortak karar aldik fakat kendisi beni surundurmek icin cekismeli dava acti. Bi kac yil surdu sonunda anlasmali bosandk fakat hayatimda bir dizi olaylar oluyor. Eski esimle bosanmadan onceki oturdugumuz evde en alt katimizda isyeri tatliciydilar vardi. Oradakiler uzerime saldirdi. Arabami vurdular. Benim uzerime yuruduler. Tatlicinin karisi beni merdivenler asagi itti Allah'tan dusmedim. Kapima benim kuregimle pislikleri doldurup atiyorlardi. Karsi daireme e*kort getirdiler. Emlakciyim diye eski kocamin arkadasi beni evimde opmeye taciz etmeye kalkti ve daha bircok sey. Bu surecte zaten eski esim evine bakmiyordu. Evi terk etti. Ben yerlerden aldigim hakla cocuklarima baktim. Evi gecindirdim. Kizim yeri geldi calisti. Orada yasayamadik ve bir siteye tasindik.

Güncellemeler
+1 yıl
Orada da benzer olaylar basima geldi. Yan dairem bostu. Iki adam tasindi gulsem guluyorlar, hapşırsam hapsiriyorlar vs. Ayni sitede tum camlarimi goren dairede biz tasindigimizda perdesini dogru duzgun acmayan sessiz sakin bir ogrenci oturuyordu. Rahatsiz olmuyorduk daha sonra o da apar topar tasiniyor ve karsimiza bir kac tane adam tasiniyor. Evlerine perde takmiyorlar. Banyodan cikiyorlar adamlari beline havlu sarili goruyoruz, ic camasirlarini her seylerini goruyorduk.
Güncellemeler
+1 yıl
Muzik sesleri, yine e*kortlar geliyor vs. Ayni kizi baska baska evlere girerken goruyoruz vs. Arabami park etmeme izin vermiyorlardi. Tabi ben bunlari eski esimin yaptirdigini bilmiyodum tahmin etmiyodum bu kadarini yapacagini o sirada oglum askerdeydi. Kizimla yalniz yasiyorduk. Kizimda okuyordu. Kiz okuyo diye kirayi zor bela odetiyoduk babasina. Kizini okutmaktan bile aciz bir insan. Aonra biz yardim istiyoruz eski esimden yine mecburen burdanda tasinmak icin.
Eski kocam ve abim insanlari uzerime azmettiriyor ne yapmaliyim?