Kayinvalidemle kocam dedikodumu yapiyorlar ne yapmaliyim?

kayinvalidem kocama dedikodumu yapiyor beni kotuluyor aslinda onunla aramiz iyiydi hasta oldu ona baktim yerinden kaldirmadim esimle gecmis bir konu gun yuzune cikti annesine soyledi annesi de oglim valla her firsatta telefonuna bakiyor valla falan dedi ben banyodaydim duydum iki gundir yine oda da mutfakta benim hakkimda konuşuyorlar bugun yakaladim yine konusuyorlardi moralim bozuldu esim anladi yuzumden tedirgin oldu ne oldu yine diye sordu tel.de bir sey mi gördün? diye sordu bende yok ben iyiyim dedim halin mi yok falan dedi.kendimi cok yalniz hissediyorum mutsuz hissediyorim dertlesicek kimsem yok bu hayatta cok yalnizim yol gostercek kimsem yok sizce ne yapmaliyim kaynanamla evlerimiz ayri simdilik ama bir sure auni evde yasayacagiz ev dublex ust katta ben alt katta o bu sekilde cok zor olacak o cok fena ogullarini parmaginda donduruyor hele de benim kocamiannesine cok duskun ne olur bana yardim edin bir sebep yokken kocam ban adun arabada bagirdi disariya cikti gezmeye yok surana soyle yap burana boyle yap yakan aciliyor yuzugunu tak diye normalde o boyle seylere cok takilmazdi kesin annesi tembihliyor eve de geldi pisman olmustu bana o kadar iyi davrandi ki anlatamam sarilmak istedi sarilip iyuyduk bana bir akil verin allah askina bu kadin mutsuz ediyor beni.
Kayinvalidemle kocam dedikodumu yapiyorlar ne yapmaliyim?