Yeter artik bu insanlar yuzunden kocamdan sogudum?

Merhaba. Ben 2 yillik evli 5 aylik hamileyim. Esimin ailesiyle yasiyorum. Evlenmeden once bizle yasarsan hic sikintin olmaz. Her istediginizi yaparsiniz istediginiz gibi gezersiniz diyolardi benimde ailem parcalanmis oldugu icin kabul ettim. Etmez olaydim. Evlendik balayina gittik geldigimzde herkesde 5 karis surat kimse bizle konusmaz. Hafta sonlari bir kac saatligine babama gidiyoduk esimle geldigimizde biz olmus babamizi goremiyoz bu niye gidiyo diye kaynanamla eltim ortaligi birbirine veriyo. Yemek yapiyodum kaynanam benim yemegimi hasta ediyo yemem deyip eltime gidiyo onun yemeklerini tabak tabak yiyo. Herkese arkamdan atip tutuyolar. Esimle carsiya cikip geldigimizde babasini dolduruyolar geldigimizde ne isiniz var bu evde s*ktir gidin diyo. Cocugumu gormeye hastaneye bile rahat gidemiyorum gizli gizli gidiyorum eltimle kaynanam hemen biz hastaneye mi gittik ne bu seyler diyolar. Ama eltimin kizida hamile o allahin her gunu burda ozel hastanelere gidiyo ona bisey diyen yok. Beni kopek gibi calistiran insanlar ona yat kizim yat sen hamilesin diyo. Ama bunlara ragmen esim hala beni buyerden goturmuyo. Tek dedigi sey sabret ana baba onlar yaparlsr. Ama laf arasinda hala bu evde hayaller kuruyo cocugun besigini su odaya kurariz diye. Dayanamiyorum artik ya bari beni dusunmuyo hic mi cocugunuda dusunmuyo bu adam
Yeter artik bu insanlar yuzunden kocamdan sogudum?