Ailesi tarafından sömürülen erkeklerden bıktım artık, niye benim karşıma hep bunlardan çıkıyor?

Bu yüzden evlenemiyorum ama hep de karşıma bunlardan çıkıyor. Ben ahlaklı namuslu okumuş iş güç sahibi efendi tipleri seçmeye çalışıyorum ama böyle görünenlerin hepsi de sömürge olmuş oluyor. Niye böyle bende mi bir kısmetsizlik var anlamıyorum.
Mesela biriyle çıkıyordum evlilik düşünüyoruz tabi ki doğal olarak. Bu kişi yüksek lisans ve doktora yapmış biri. Birikim yapıp bir adet dublex lüks daire almış. Ailesi de hemen eski evlerini boşaltıp o lüks daireye yerleşmişler. Bu evlense de evi boşaltma falan olmayacakmış. Gelecek olan gelin eski evde oturacakmış. Bunu kabul etmedim diye paragöz ilan edildim, annesi öyle bir doldurmuş ki "para benim param kazanırken sen mi vardın?" diyor. Daha şimdiden böyle. Ondan ayrıldım.
Başka biriyle çıktım o da birikimini yapmış 500 bin liralık arsa almış, anne babası da o arsaya klube yapıp bağ evi olarak kullanmaya başlamışlar ağaç ekip bostan yapmışlar. Orayı sat da ev al dedim, olmaz diyor ailem orayı yazlık bağ evi yaptı orayla vakit geçiriyorlar diyor. Kirada mı oturacağız kiralar çok yüksek paraya yazık diyorum, baban bize daire versin diyor yuhh! "Sen malını ailene ver, ben de babamdan mı dileneyim?" dedim. Ayrıldım ondan da.
Başka biriyle çıkmaya başladım onun da ailesi sömürüyor. Kızkardeşi evli kocası var, ev alacaklarmış gelmiş bundan borç alıyorlar 150 bin ama ödeme yok, erkek kardeşi bundan borç istiyor ne için istediğini söylemiyor gidiyor 30 bine pırlanta yüzük alıyor sevgilisine evlenme teklif ediyor, ödeme yok zaten ödeyecek gücü de yok maaşı düşük. Elinde biraz para var, ona istanbuldan ev al diyorum ailesi de göcekten yazlık aldırmaya çalışıyor. Yazlığa yılda 2 hafta anca gidilir sonra boş kalacak ne gerek var getirisi de yok. İstanbul'da evler her zaman çok değerleniyor kira getirisi de çok yüksek. Yok ama ailesi yazlığı kendileri de gidip gidip kullanacaklar diye istiyorlar adamı düşünen yok. Beni değil ailesini dinledi. Anne babası hacca gidecekti bu parasını vermiş, tabi ki verecek ben olsam ben de veririm ama sonra kurada hac çıkmayıp sonraya kalınca büyük abisi o parayı ana babasından alıp kendine araba almış. Sonraki yıl hac çıkınca parayı yine bu vermek zorunda kalmış diğeri param yok demiş. Sonra bu kendi arabasını yenileyip eskisini satacaktı küçük erkek kardeşi demiş bana ver hemen kardeşine bedava vermiş. Öyle zengin bişey de değil. Ben yapma etme geleceğini düşün orurabileceğin düzgün bir ev al, dükkan al yatırım yap dedim, kızkardeşi anlamış ona akıl verdiğimi direkt bana cephe aldı, hemen ona başka kızlar tanıştırıp aramızı bozmak için uğraştı ve ayrıldık.
Niye böyle oluyor anlamıyorum niye benim karşıma doğru düzgün biri çıkmıyo da hep ailesi tarafından sömürülenler çıkıyo?
Ailesi tarafından sömürülen erkeklerden bıktım artık, niye benim karşıma hep bunlardan çıkıyor?