arkadaşlar 2 yıllık sivil savunma ve itfaiyecilik programı açılmış.bilgisi olan varmı acaba.sizce naasl bir bölümdür.2 yıl okuduktan sonra kpss ile direk atanıyormuşsun.sizce iyi bir meslekmidir.
Cevabın nedir?
En saygı duyduğum mesleklerden biridir. Fakat içeriğini, mesleğin şartlarını billmiyorum. Şimdi itfaiyecilik deyince atletik olmak lazım diye düşünüyorum, yetenek sınavı da var mı biliyor musun ?
213 Yorumla
Üni den dekan hocam bana yazdığın bölüm ve afet acil kurtarma bölümünü söylemişti, Türkiye de çok ihtiyaç varmış kesinlikle denemelisin boş da kalmazsın asla.
11 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. ii bi meslek...tavsiye ederim yani işl.vs okuyacağına kesinlikle öneririm..çünkü onlar haftada 4 gün falan açlışıyolar yanlış hatrlamıyosam 4-5 milyarda para alıyolar
14 Yorumla
şu an bnde bu bolumu dusunuyorum hangi üniversitedesin gittinmi yani memnunmusun acaba?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
yurt dışında çok deger goruyor itfaiyeciler. 4 kişilik aileyi çok rahat yaşatıyorlar araba 3 artı 1 müstakil ev falan. Ama Türkiye de maaşları falan bilmek lazım araştırmak lazım
10 Yorumla
+1 yılgüzel tercih diye düşünüyorum,maaşıda iyi,küçük yerlere düşersen; ki tanıdığım küçük yerde,tek yaptıım arada sırada kedi kurtarmak iş yoksa yatış diyordu:)
00 Yorumla
+1 yılkpss kas onu okuycagına 60 70 alırsan mülakatlara girebiliyorsun sanırım. allah yardımcın olsun.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşımın eşi bu işi yapıyor.Maaşı çok iyi biraz fazlasıyla zahmetli ama kolay iş yok biliyorsun.
00 Yorumla direk atama olan 2 meslek var askerlik ve polislik onun dışında herşey fasa fiso kpss puanı ile
00 Yorumla
+1 yılkuzenim bu bölümü okuyor güzel.
11 Yorumlasivil savunma departmanı belediyelerde en güzel işlerden biri.
00 Yorumla
+1 yılBu sene bende itfaiyecilik okumayı düşünüyorum mülakatları nasıl bilgi verebilir misin
01 Yorumla- +1 yıl
Belediye resmi gazetede alım ilanı verir
Kpss şartı koyar ortaöğretim önlisans lisans fark etmez b ehliyeti yüksek ihtimal c ehliyeti isterler zaten b olmasa c olmuo b yi de alman gerek kpss puanı +
Sonra 100 alım ilanı var ise beş katını cagirirlar mülakata
Mülakat
sözlü veya yazılı olur %40
Uygulamlı mülakat yani parkur oda %60 etkiliyor
burada önemli olan mülakatlar ne kadar görünse de mülakat sırasında rakip aday ile aynı puanı aldıysan ozaman kpss ye bakılır kimin ki yüksek ise o atanır.. asil olur
Tanı istediğin kadar başvuru yapabilirsin hangi belediye ilan verirse başvurmak gerekir birden çok kabul görünürse senin tercihine kalmış olur a ve ya b belediyesine gitmek.
Tabiy en güzeli ARFF memuru olmak o anlatılmaz çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin.
Umarım yardımcı olmusumdur
Maaşı iyi , mülakatları da geçmelisin .
00 Yorumla
+1 yılFena değil. İyi en azından bir meslek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel
10 YorumlaGüzel bence.
00 Yorumla
+1 yılSikici gibi
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri