Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aslında gerçek şu ki, her kadın kendi işini tek başına çözebiliyor.
Gerek naz sebebi ile, gerekse erkeğin gönlünü hoş etmek için, çözemiyormuş gibi yapıyor.
Esasında, bir erkeğin kadın için uğraştığını görmek onların hoşuna gidiyor.
Bu çok açık. 😊
15 Yorumla- +1 yıl
Vaav sen çözmüşsün bu işi 😂
- +1 yıl
İyi ki..😂😂
- +1 yıl
Üstadım.
Senin bu haklı yorumunun üzerine yorum yapmak içimden gelmedi.
Ancak alkışlıyorum hemde ayakta 👏👏👏👏👏👏👏 - +1 yıl
@Sakaryalim Çok teşekkür ederim efendim 😊
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer işini erkeğe gördürüp erkeği özel işler görevlisi gibi kullanan kadına göre bir değil, çok adım öndedir, çünkü erkeğiyle bir hizmetçi ihtiyacından değil, sadece istediği için birliktedir. Erkeğe, kullanılmakta olduğu duygusu yaşatmaz. Bu kadınla birlikte olacak erkeğin, kadının kendisine olan ihtiyacı ve bağımlılığından dolayı egosunun okşanması beklentisi içinde olmayan, özgüvenli bir karakterde olması gerekir. Ayrıca, kadının gündelik işlerde bir erkeğin varlığına ihtiyaç duymaması, erkeğin, kadını elinde tutmak için çabalamasını gerektirir. Akıllı erkek, becerikli, kendi işlerini kendi halledebilen, erkeğe bağımlı olmayan kadınla birlikte olur.
30 Yorumla
+1 yılKızıma dediğim. kelime babam kendi ayaklarının üzerinde. dur. kimseye eyvallah etme ölene kadar arkanda kapı gibi babam var ama. ben. oldukten sonra kendin dimdil duracaksın o yüzden benden ogrenebildigin herşeyi öğren... Bir çok kadın kendi göbeğini kendi kesiyor öylede olmalı zaten hiçbir kadın erkeğin eline bakmamali ve erkekten bir şekilde medet ummamali. Kadın dediğin güçlü olur.
30 Yorumla
Bu da iyi bir şey ama hayatta paylaşmak bazen işbirliği ile bazı şeylerin üstesinden gelmek arada çok güzel kuvvetli bir bağ oluşturuyor bu daha paha biçilemez bence. Ama kadınlarda zaten ezeliden beridir var her işin ustesinden gelme vazifesi.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGüçlü kadındır ve olması gerekendir.
10 Yorumla Merhaba,
Olması gereken insan modelidir sorunuzda tanımladığınız kadın.
Özel bir şey düşünür müyüm?
Şahsen hayır.
Peki neden?
Çünkü zaten günümüz dünyasında hayatta kalan her insan bir şekilde bunu hak etmek zorunda kalmıştır illa ki...
Hayran kalınır mı?
Hayır!
Bu bir garsona masaya siparişinizi getirdiği için hayran kalmak gibi bir şeydir.
Takdir edilir.
Hepsi o kadar...
Işıkla kal...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler her işi kendi yapan bir kadın görünce kendisine hiç ihtiyaç duyulmamasını hisseder ve bu hoşlarına gitmez. Yardımcı, destekçi ve biraz da baskın bir cins oldukları içindir diye düşünüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Tam aksi de olabilir.
Cevap sahibi+1 yılBaskın kadın isteyen de var tabii.
Cevap sahibi+1 yılGaliba 🙃
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaş tacıdır.
okumuş kariyerli dik duran kadınlar lazım . türk aile yapısı denen saçmalık bittiğinde bu ülke gençleri daha donanımlı olacak.
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılPek hoslarina gitmiyor. Asiri bagimsiz kadindan korkuyorlar. Kadin dedigin yardim istemeli, her isi kendisi yapmamali erkege bagimli olmali onlar icin.
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü ve akıllı kadındır. Aptal erkekler böyle kadından korkar. Akıllı erkek ise böyle bir kadına sahip olmak, hayatının erkeği olmak ister.
20 Yorumla
+1 yılResimdeki gibi bir elinde sigara bir elinde kadeh olan feminist erkek gibi kadınlar kadar itici kimse yoktur..
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkimseye minnetim yok kimsenin ne düşündüğü de zerre umurumda değil ben her işimi kendim gördüm , görüyorum kendime yetmeyi daha çocuk yaşta öğrendim.
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılGuclu , kendı ayakları üstünde duran kadındır. Severiz
10 Yorumla Güzel şey aslında ama arada erkeğe de görev versinler :)
10 Yorumla
+1 yılOnlara ihtiyaç duymamızı isterler ego takviyesi hesabı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartiyor. Çevremdeki ego yığınlarınin (erkekler) duşünceleri hep aynı. Sen kızsın şöyle sen kızsın böyle. Feminist değilim ama insani feminist hatta erkek düşmani yapiyorlar zorla.
10 Yorumla
+1 yılBen varken kndi basina niye zahmet çekiyorsun derim 😂😂
10 YorumlaBazıları çok hoşlanır ama çoğunluğu öyle kadınları kıskandıkları için çekemiyor gibi geliyor bana
10 Yorumla
+1 yılEğerki öylelerse eli öpülesi kadınlardır,,
10 YorumlaSeverim öyle mücadeleci kadınları.🙂
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Güçlüler diye düşünür
10 Yorumla
+1 yılBiz erkekler için büyük rahatlık valla.
10 Yorumla
+1 yılMadam gibi madam derim
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü kadınları severim
10 Yorumla
+1 yılkimi ölesini sever hata kendisinede yardim etmesini ister kimi ise bununla yürümez her isinu kendi yapiyo sikildimi sana ihtiyacim yok der bitirir diye uzak durur
00 Yorumlagüçlü kadın severiz diyorlar ama çoğu güçsüz olanları tarcih ederler yoksa her işini kendi başına çözen kadın bana ihtiyacı yok der ezildiğini hissederler
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun güçlü kadın derim
10 Yorumla
+1 yılMastürbasyon mu yapıyorlar 😂
10 Yorumla
+1 yılKendi işini çözen tek kadınsın sen 😀
03 Yorumla- +1 yıl
Nereden biliyorsun?
- +1 yıl
Tahmin ediyorum 😐
- +1 yıl
Aferin 😂
İyi şeyler herhalde.
10 Yorumla
+1 yılTakdir ederim.
10 Yorumla
+1 yılöyle kadınları sevmezler
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal insan
10 Yorumla
+1 yılSevmezler fazlasini
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPek yanaşmazlar
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun derim
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 321 cevap paylaştı. Olgun kadın
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler