Babamın düşüncesi doğru mu?

biz bugün Babamla ve abimle birlikte sabah bir akrabamızın taziyesi vardı sabah gittik oraya öğlenden sonraya kadar sonra orada çok kalabalıktı bende içeride çok sıkıldım taziye evinde biraz dışarı çıkmak istedim sonra dışarıda açık çadır vardı tüm misafirler orada oturmuştu neyse tam dışarı çıktım sonra babam önüme gelip bana içeri geç arka bir köşede tek başına otur kimse seni görmesin seni nazar edecekler bunlar dedi bana bende çıkmadım akşama kadar içeride tek başıma boş boş oturdum yere baktım yeri izledim canım da çok sıkıldı ama dışarı çıkamadım babam izin vermediği için Mesela yine bugün de ben taziye evinde otururken Babam bir kaç misafir arkadaşlarıyla içeri gelip oturdu sonra bende yanlarına gittim oturmak için baba oturmak için neyse gittim babama baba yanınızda oturabilir miyim dedim ama babam benim kulağıma bunların yanında bana baba deme bilmesinler sen benim oğlumsun yoksa seni nazar edecekler dedi bana Zaten ben çok asosyalim öz güvenim yok sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum hiç arkadaşım bile yok hatta hiç çevrem bile yok birde sosyal anksiyete bozukluğum da var. babamın düşüncesi doğru mu?

Babamın düşüncesi doğru mu?