Bulunduğumuz sitede kardeşim otizmli diye bize kan kusturuyorlar, ne yapmalıyız?

Kardeşim %40 otizmli konuşabiliyor vs ama sosyal iletişimi geri annem de ben de dışlanıyoruz. Annem evin karşısındaki sahanın önünde otursa herkes çıkıp gidiyo dün küçük çocuğu olan kadının biri anneme bas bas bağırmış ben de sinirlendim onun arkadaşı olan kadına çattım. Sen de annen de ayağınızı denk alın dedi baya yoluştuk ondan önce de bi kaç aileyle baya kötü tartışmalarımız oldu. Sizi idare ettikçe tepemize çıktınız diyolar neyimizi idare ettilerse bana bir sürü hakaret ettiler halen daha bulaşık bulaşık davranışları var çok rahatsız edici davranıyorlar. Kardeşime de anneme de bana da napabilirim daha ben de 26 yaşındayım. o o... La yoluşunca zaten kendimi rezil ettim annem de zor durumda kaldı kendimi suçluyorum ben de ne yapayım? Nasıl davranıyım daha bunlara halen daha laf atma sataşma falan oluyo?

Güncellemeler
+1 yıl
Gübce
Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşim kaç defa sözel şiddete maruz kaldı hem çocukları tarafından hem aileler tarafından. Kpssye bile odaklanamıyorum bu konu yüzünden beni baya yıprattı baya sarsıldım halen daha toparlanamadım. Bide kopek gibi hepsi birlik oluyor. Çocukları kardeşimin taklidini yapıyo sanki kardeşim rahatsız değilmiş gibi davranıyorlar
Bulunduğumuz sitede kardeşim otizmli diye bize kan kusturuyorlar, ne yapmalıyız?