Otizmli bir kardeşim var?

Merhaba arkadaşlar benim annem 7 sene önce 2. Evliliğini yaptı ben o sıralar çok kardeş istiyordum ve bir kardeşim oldu. Ben istediğim için çocuk düşündüler normalde düşünmüyorlardı. Sonradan kardeşimin otizm bireyi olduğunu öğrendik ve kardeşim 6 yaşında. Büyüdükçe hastalığı artmaya başladı. Ayreten hiperaktifli var yerinde durmuyor ve konuşmuyor. Bu durum evimizdeki herkesin psikolojisini bozdu. Annem şu an çok kötü bir halde ne yapsak bağırıyor. Her gün ağlıyor. Kardeşimle her gün özel eğitime gidiyolar. Ama bir türlü daha durumu kabul edemedi ve çok üzülüyor. Üzüldükçe bize çatıyor. Özellikle bana karşı davranışları çok kötü. Evde her gün sorun çıkıyor. Her kavga ettiğimizde “sen istedin kardeş” lafını kullanıyor. O kadar üzülüyorum ki. Ama ne yaparsam yapayım annemin gözünde hiç bir şey yapmamış gibiyim. Her gün dua ediyorum kardeşim iyileşsin diye ama olmuyor Allah’ın takdiri böyleymiş. Belli etmesem de bu durum benimde psikolojimi bozuyor ama annem zaten bitik bir halde diye söylemiyorum oda benim bu durumu unutamadığımı düşünüyor. Az önce yine öyle bir tartışma yaşandı ve tekrar bu durumun sorumlusunun ben olduğumu söyledi. Her gün ağlıyorum her gün. Kendimi suçluyorum. Ben bu durumdan çok yoruldum artık ne yapabilirim?
Otizmli bir kardeşim var?